Sayfa 190/945 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Sn. Eredka patron yıllardır hissede çoğunluğu ele geçirmeye çalışıyor. Bunu elde etmisken neden mal satsin? Ayrica geri alım karari aldilar...
    Hocam amaç sadece çoğunluğu elde etmek olsa çoktan hisseleri toplamış olurdu 65 li fiyatlardan . Empati yapın siz olsanız 65 den almıyorsanız daha hangi fiyattan mal toplamaya çalışırsınız?
    Benim fikrim amaçın sadece mal toplamak olmadığı.

Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    1,01 iken 1.04 satış girdim hop diye kaptı bence bu sefer hareket olacak
    Ortak malesef algıyla oynuyorlar gedik tahtada korkmak lazım ama buralardan aldığı malı vermez gibi eninde sonunda gedik tahtayı p..... edecek ondan önce kaçabilirsek?

3.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Hocam amaç sadece çoğunluğu elde etmek olsa çoktan hisseleri toplamış olurdu 65 li fiyatlardan . Empati yapın siz olsanız 65 den almıyorsanız daha hangi fiyattan mal toplamaya çalışırsınız?
    Benim fikrim amaçın sadece mal toplamak olmadığı.
    İşte bu işlemler yapılırken kılıfına uydurma modelini uyguluyorlar. Herhangi bir hukuki işlemle sorun yaşamamak için bu yolları deniyorlar.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Sn. Fasarya34 bir yanlışınız olmasın?
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım GYO kurulunca GYO da hissem olacakmi bedelsiz olarak. Ve bedelli demi olacak anlayan varmı yada tektu hissem miartacak . Yatırım tavsiyesi değildir

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    gayrimenlul hissen olacak hemde bedava..tabi bunun seni sevindiracek tarafı yok..hisse yükselirse kazanırsın..gereksiz muhabbet sonuçta..tahminim büyük kısmı bedelli olarak millete satarlar..ne kadar yüksek fiyattan satarlarsa kendilerine iyi bir kazanç elde ederler..amaçları hisse toplamak falan değil..veya hisse fiyatını yükseltmek...tek amaçları gyo yu pazarlayabilmek..eylül 31 e kadar hissede tehlike yok..ama gyo açıldıktan sonrada hissede olana acırım..tektu yatırımım iyi kazandirdı..şükür Allaha..bir daha ki yükselişte hisselerimi satarım..martı şansımı deneyeceğim..hisseye zamanında yatırım yapan kazanır..işler olmaya başladıktan sonra kazanç biter pazarlama başlar..tahminim gyo açılıncaya kadar 1.65 görebilir..ama riskde çok fazla olur

6. Dün yaptım hareketi 1.01 iken seans sonuna 1.04 yazdım süpürdü

7. Güzel yerinde bir açıklama

8. Acıklama

yatırımcılardan

gelen yogun sorular uzerıne gayrımenkul yatırım ortaklıgı kurulusu ıle ılgılı

asagıdakı acıklamanın yapılması zaruretı dogmustur:

1- -tek-art gyo a.s. Kısmı bolunme yoluyla

kurulacaktır.

2- -kurulacak gyo’nun sermayesı 30.000.000

tl olacaktır.

3- -sermaye pıyasası mevzuatı geregınce

ortaklarımızın onayı alınmak uzere konu genel kurul onayına sunulacaktır.

4- -bu ısleme onay vermeyen ortaklarımızın

ayrılma hakkını kullanması ımkanı bulunmaktadır.

5- -sonuc olarak onay veren tum tek-art

ınsaat tıcaret turızm sanayı ve yatırımlar a.s. Ortakları herhangı bır bedel

odemeksızın yenı kurulacak gyo’nda bedelsız hısse senedı sahıbı olacaklardır.

Sayfa 190/945 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •