Originally Posted by
powerpc
şimdi taş bana gelmiş, ben bu başlıkta 11 yılımı doldurdum, belki de buranın en sarsılmaz TL mevduatçısıydım. şimdi olaylara gelelim. Bir kere ben açıkça söyleyim son ana kadar bunların artık 500 puan faiz artışına gideceğini düşünüyordum neden derseniz çünkü ocak 2014'te böyle olmuştu, dedim bunlar direniyor ama sonunda bu iş olacak.neyse bu olay devam etti taa ki kasımda binali'nin banka müdürleri toplantısı ve dolarıboz saçmalığına kadar o zaman bende bir ışık yandı dedim bunlar niyeti bozdu TL genişlemesine gidecekler,faizde yerinde sayacak.(2 Aralık EKK toplantısıylada bu tescillendi.) hemen dolara geçmeye başladım kademe kademe geçtim en son iki ay önce 3,68 den %100 yaptım. şimdi elime TL geçtikçe seviye ne olursa olsun ufaktan almaya devam ediyorum. dikkat ederseniz KGF aracılığını ile 250 milyar TL kredi yakında kullanılmış olacak,yanına kosgeb %0 faizli kredi ve diğer TL genişlemeci popülist eylemleri ekleyin bu dolar roketler arkadaş. haa birde o 250 milyar TL kredinin yarısı dönmeyecek yani hazineye patlayacak. bundan sonra TL'de durmak intihar gibi birşey.
Yer İmleri