Sayfa 282/1024 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Aslında dolar alırım diye düşündüğüm fiyat seviyesine opsiyon yaparak karlı olabilirmiyim diye düşünüyorum ama becerebilmek önemli. Ya da bize yedirirler mi böyle bir kârı.

Alıntı Originally Posted by bora07 Yazıyı Oku
    Aslında dolar alırım diye düşündüğüm fiyat seviyesine opsiyon yaparak karlı olabilirmiyim diye düşünüyorum ama becerebilmek önemli. Ya da bize yedirirler mi böyle bir kârı.
    İnanın bu sizin düşünceniz sadece garip avuntusu , üç kuruş prim diye o süre zarfında kaçıracaklarınızı ve aldığınız riski şöyle etraflıca düşünseniz o prime değmediğini göreceksiniz. Tavsiye değildir sadece yaşanmışlıkların paylaşımıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Walla bende üzerimde TL taşımadığım zamanlarda(sözgelimi), sanırım geçen yazdı..Sn Powerpc'ye şu anki düşüncelerinle %100 TL'de bulunman uyuşmuyor demiştim..

Oda bana TL'nin nimetlerini anlatmıştı...

şaka şaka...

2.9 'lardaydı o zaman...

Ben aferin almayayım..yan cebime koyun..

Ama en eski dolarcı Umutabi'dir..ona bol bol aferin..

Sn. Discover'ıda unutmayalım..onada bol bol..
    şimdi taş bana gelmiş, ben bu başlıkta 11 yılımı doldurdum, belki de buranın en sarsılmaz TL mevduatçısıydım. şimdi olaylara gelelim. Bir kere ben açıkça söyleyim son ana kadar bunların artık 500 puan faiz artışına gideceğini düşünüyordum neden derseniz çünkü ocak 2014'te böyle olmuştu, dedim bunlar direniyor ama sonunda bu iş olacak.neyse bu olay devam etti taa ki kasımda binali'nin banka müdürleri toplantısı ve dolarıboz saçmalığına kadar o zaman bende bir ışık yandı dedim bunlar niyeti bozdu TL genişlemesine gidecekler,faizde yerinde sayacak.(2 Aralık EKK toplantısıylada bu tescillendi.) hemen dolara geçmeye başladım kademe kademe geçtim en son iki ay önce 3,68 den %100 yaptım. şimdi elime TL geçtikçe seviye ne olursa olsun ufaktan almaya devam ediyorum. dikkat ederseniz KGF aracılığını ile 250 milyar TL kredi yakında kullanılmış olacak,yanına kosgeb %0 faizli kredi ve diğer TL genişlemeci popülist eylemleri ekleyin bu dolar roketler arkadaş. haa birde o 250 milyar TL kredinin yarısı dönmeyecek yani hazineye patlayacak. bundan sonra TL'de durmak intihar gibi birşey.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    şimdi taş bana gelmiş, ben bu başlıkta 11 yılımı doldurdum, belki de buranın en sarsılmaz TL mevduatçısıydım. şimdi olaylara gelelim. Bir kere ben açıkça söyleyim son ana kadar bunların artık 500 puan faiz artışına gideceğini düşünüyordum neden derseniz çünkü ocak 2014'te böyle olmuştu, dedim bunlar direniyor ama sonunda bu iş olacak.neyse bu olay devam etti taa ki kasımda binali'nin banka müdürleri toplantısı ve dolarıboz saçmalığına kadar o zaman bende bir ışık yandı dedim bunlar niyeti bozdu TL genişlemesine gidecekler,faizde yerinde sayacak.(2 Aralık EKK toplantısıylada bu tescillendi.) hemen dolara geçmeye başladım kademe kademe geçtim en son iki ay önce 3,68 den %100 yaptım. şimdi elime TL geçtikçe seviye ne olursa olsun ufaktan almaya devam ediyorum. dikkat ederseniz KGF aracılığını ile 250 milyar TL kredi yakında kullanılmış olacak,yanına kosgeb %0 faizli kredi ve diğer TL genişlemeci popülist eylemleri ekleyin bu dolar roketler arkadaş. haa birde o 250 milyar TL kredinin yarısı dönmeyecek yani hazineye patlayacak. bundan sonra TL'de durmak intihar gibi birşey.
    Akıllı adam zararın neresinden dönerse karlı oluyor. Cidden Tl de bu şartlarda kalmak buyurun şimdiye kadar yediniz mıçana ! kadar biraz daha yiyin demekten başka bir şey değildir. Yahu ekonomist falan olmaya gerek yok , adam ülke yönetiyor ama tasarrufu Dolar ile daha neyi anlamamakta ısrar ediyoruz anlamıyorum ki !... Not : Nereden biliyorsun adamın Dolar tasarruf ettiğini diye soran goygoycuya ithafen söylemiştim ama bir daha söyliyeyim , adam parasını nasıl tasarruf ediyor tabiki nereden bilebilirim, ama kendi sözcüsü açıklayınca öğrendim, Dolar tasarruf ediyormuş ki `CELEP DOLAR SAT `kampanyasında 200 bin Usd`nı bozdurdu.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Est. taş ne kelime..O günlerde faiz artışı konusunda mantık yürütmen son derece akılcı..yoksa gidişatı beğenmediğinin farkındaydım..işimiz sadece latife..saygılar..

Benim temel mantığım ise kabaca nerede erisindi..o yüzden yazın kalan TL'leri dolara çevirmiştim..

6. Sen ve senin gibiler portföy yapmaktan, yatırımdan anlamadığınız için bir insan 200 bin dolar satarsa onu dolar yatırımcısı sanıyorsunuz. Vizyonunuz bu kadar yapacak bişey yok.
    Kimmiş 200 bini satan onu da yaz.
    İmalı yuvarlak laflarla konuşma.
    Adını bile yazmaktan korkuyorsun.
    Celep ne?

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Akıllı adam zararın neresinden dönerse karlı oluyor. Cidden Tl de bu şartlarda kalmak buyurun şimdiye kadar yediniz mıçana ! kadar biraz daha yiyin demekten başka bir şey değildir. Yahu ekonomist falan olmaya gerek yok , adam ülke yönetiyor ama tasarrufu Dolar ile daha neyi anlamamakta ısrar ediyoruz anlamıyorum ki !... Not : Nereden biliyorsun adamın Dolar tasarruf ettiğini diye soran goygoycuya ithafen söylemiştim ama bir daha söyliyeyim , adam parasını nasıl tasarruf ediyor tabiki nereden bilebilirim, ama kendi sözcüsü açıklayınca öğrendim, Dolar tasarruf ediyormuş ki `CELEP DOLAR SAT `kampanyasında 200 bin Usd`nı bozdurdu.

7. Herkes dolarcı olmuş.
    Gidenin peşine takılmış sürükleniyor.
    Buradan herkesi uyarıyorum.
    Dolar alanın eli yanacak.
    1-2 yıl sonra burada yine konuşacağız.
    Dolarcıların hiçbir öngörüsü tutmayacak.
    TL mevduat getirisinden de olacaklar.
    Dolardan da bir cacık olmayacak.
    bu yazdıklarımı tarihe not düşmek için yazıyorum.
    Zaman kimin haklı çıkacağını gösterecek.

8.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Herkes dolarcı olmuş.
    Gidenin peşine takılmış sürükleniyor.
    Buradan herkesi uyarıyorum.
    Dolar alanın eli yanacak.
    1-2 yıl sonra burada yine konuşacağız.
    Dolarcıların hiçbir öngörüsü tutmayacak.
    TL mevduat getirisinden de olacaklar.
    Dolardan da bir cacık olmayacak.
    bu yazdıklarımı tarihe not düşmek için yazıyorum.
    Zaman kimin haklı çıkacağını gösterecek.
    ablam benim polyanna gibisin.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 282/1024 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •