Sayfa 197/945 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Bu adamlar haberi gönderdi de, niye ayrılma fiyatını göndermediler......araştırma yaparken böyle bir şey gördüm niyetleri nedir bilemedim....aynısını ygyo sanırım 2014-2015 li yıllarda yaşamıştım....ama ayrılma hakkını bildirmişlerdi 0.61 62 li bir feyat ile başka bir fiyat daha vardı....bunlar açıklamadılar. Bir çakallık mı var bunların işine akıl ermiyor. Benden alanlarda kazansın çıktım gitti....Amorrrr kardeş benden bu kadar.....yine belki bir gün bir kağıtta kesişiriz....

Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı Nasıl Belirlenir?

(1) Payları borsada işlem gören ortaklıkların payları için ayrılma hakkı kullanım fiyatı, işlemin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki, açıklanan tarih hariç olmak üzere, otuz gün içinde borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalamasıdır.

2. ayrılma hakkı konusunda şöyle bi açıklamaları var;

sanırım kimsenin ayrılma hakkı kullanmayacaklarını düşündüklerinden bu işlem için ayırdıkları rakam;

Söz konusu işlem önemli nitelikteki işlemlerden sayıldığından ayrılma hakkı doğuracağından ilk genel kurulumuzda ortaklarımızın onayına sunulmasına, ayrılma hakkı için 1.000.000 TL bütçe ayrılmasına , ayrılma hakkı kullanımının 1.000.000 TL'yi aşması durumunda ise işlemin yönetim kurulunca yeniden gözden geçirilmesine,

3.  Alıntı Originally Posted by Tektu spek Yazıyı Oku
    Twitterda ibrahim akkay diye birisi 1.08 demişti önemli tebrik etmek lazım.aynı kişi 0.67 den döner demişti.şaşkınım
    Bazıları Maharaj ve ben 0.80 lerde yorum yaptık diye çıkma zamanı geldi dediler.. Bizi taşlamışlardı..

Bu arada" hem Dr. hem salak arkadaşı olan var mı ?

Bende 2 tane vardı..

4.  Alıntı Originally Posted by hiakkaya Yazıyı Oku
    Bazıları Maharaj ve ben 0.80 lerde yorum yaptık diye çıkma zamanı geldi dediler.. Bizi taşlamışlardı..

Bu arada" hem Dr. hem salak arkadaşı olan var mı ?

Bende 2 tane vardı..
    valla en son 1.35 lerde siz yorum yaptıgınızda kagıdın 90 lara yolculugu başlamıştı...kimse çıkamadı....Sizden bende şüpheleniyorum

5. Sanayicinin enerji firmalarının allah yardımcısı olsun işleri çok zor hergeçen gün alım gücümüz eriyor

6.  Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    valla en son 1.35 lerde siz yorum yaptıgınızda kagıdın 90 lara yolculugu başlamıştı...kimse çıkamadı....Sizden bende şüpheleniyorum
    https://twitter.com/hiakkaya/status/966620791432396800

NE DEMİŞİM BAK BAKALIM TWİTTERDA.....1.35 DE STOP OLDUK 1.50 DE SATAMADIK ..

7.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Sanayicinin enerji firmalarının allah yardımcısı olsun işleri çok zor hergeçen gün alım gücümüz eriyor
    ülke olarak maalesef işimiz zor

ve maalesef bu duruma alışıldı gibi, önlem yok

8. yıldız pazarın tektumuza uğurlu gelmesi 5 leri 10 ları hatta 100 leri görmesi dileğiyle hayırlı kazançlar

Sayfa 197/945 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •