Sayfa 206/945 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Bakalım spek nasıl sallayıp dökecek...
    sadece dökme olacağından nasıl emin oldunuz ? Dökme diyince yönlendirici oluyor yazı o yuzden sordum.

Abd ile yaptırımların giriş metni bile daha tam okunmadan nasıl bu kadar eminsiniz

ben kesin düşecek diyemem bakarsın tavizleri veriririz kriz biter ama kriz varken durum zor bence

2.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    sadece dökme olacağından nasıl emin oldunuz ? Dökme diyince yönlendirici oluyor yazı o yuzden sordum.

Abd ile yaptırımların giriş metni bile daha tam okunmadan nasıl bu kadar eminsiniz

ben kesin düşecek diyemem bakarsın tavizleri veriririz kriz biter ama kriz varken durum zor bence
    İmzamda gerekli açıklama yazıyor.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Çok kötü açılış.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Endeks kağıtlarından daha fazla düştük...

5. Dün hiç açığa satış yapılmamış. İlginç....

6. Toparlar rahat olun

Tektunun işine geldi bu hava bakalım aklımdaki olacakmı
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    Tektunun işine geldi bu hava bakalım aklımdaki olacakmı
    Galiba , aynı şeyi düşünüyoruz...

Sayfa 206/945 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •