Sayfa 212/945 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by hasakkaya Yazıyı Oku
    Amor bu cümlemi atabyrak için yazdım çok enteresan adam vesselem saat1400 da yazı yazmış ona yazdım ama kendi yazdığını silmiş hemen bu adamı buralara sokmama ihtimalimiz yokmu şark hizmetine gönderelim
    Yazımı ben silmedim hem sen özelden tiyo verdiğin bir ky den kardan %25 pay isteyip adamı rahatsız eden kişi değil misin?Asıl enteresan şahsiyet sensin bence

2. Sn atayburak yazdığını Bir insan neden siler diye düşünmeden edemiyorum tutarsız davranışlar sergiliyorsunuz.
    Sattıysanız satmışsınızdır, ama muhtemelen tektunun gideceğini düşünerek tekrar aldınız yada ben sattım düştü şimdi düşükten aldım demek için . Gerek yok bunlara .

3. TEKTU - Tek-Art Turizm

Olumlu bir sonuç çıkarsa papazla alakalı öncelikle bu halk bankasına yarar + % 8 var kesin

4.  Alıntı Originally Posted by Eredka Yazıyı Oku
    Olumlu bir sonuç çıkarsa papazla alakalı öncelikle bu halk bankasına yarar + % 8 var kesin
    mesela nasıl bir olumlu sonuç bekliyorsunuz papaz ile alakalı ?

5.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Yazımı ben silmedim hem sen özelden tiyo verdiğin bir ky den kardan %25 pay isteyip adamı rahatsız eden kişi değil misin?Asıl enteresan şahsiyet sensin bence
    Senin gibi karakter yoksunu değilim olmadım çamur atma operasyonu yapma o kişi kimse deşifre et eğer o insan bensem ben namerdim değilsem sen namertsin kendine çeki düzen ver para uğruna karekterinden kişiliğinden ödün verme sana abi tavsiyesi

Hareketi başlat artık

7.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    Papaz eriğine prenson isminin verilmesi meselaaa [emoji41]

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku
    Papazın Cezasını abd de ev hapsinde çekmesi ve atilla ilhanında aynı koşullarda Türkiye ye gelip ev hapsi yönünde bir karar.

Sayfa 212/945 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •