Originally Posted by
Patrick Bateman
Bu hata ile daha önce birden fazla kez karşılaştım. Paniğe sebep olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. ATM'de dolar bitmiş sadece. Enpara'nın ATM'lerini döviz bürosu olarak kullanan bir ben olamam herhalde. Burada ortalamanın üzerinde zeka sahibi insanlarız hepimiz.
Bir de Finans'ın ATM'leri genel olarak çok arıza veriyor. Kullananların çokluğundan kaynaklı olabilir. Eleman gönderip makineye para koymak, arıza gidermek falan hep masraf oluyor bankaya. Baya ağırdan alıyorlar benim gördüğüm o işleri.
Enpara kullancılarından da o masrafları karşılayacak bir gelir elde ettiklerini düşünmüyorum. Beleşçinin beleşçisiyiz ne de olsa. Kredi kartını kullanıyoruz diye adamlar para veriyorlar yahu daha ne olsun.
Not: Dolar vermez iken, Euro isterseniz Euro'nun yatırımcısı daha az olduğundan Euro çekebilme ihtimaliniz daha yüksektir.
Katiliyorum, parayi yatirdim 2.200 gayme filandi anaaa... bir baktim bizim parayi ATM yutmus, hesapta para falan yok!
Nasil soguk terler dokuyorum, ilk defa basima geliyor bu!
Hemen Enparayi aradim, bizim paralar yok diye, kac para yatirdiniz dediler ve o parayi hemen hesabima gectilerdi de, oyle rahatlamistim!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri