Sayfa 480/1023 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Bunlar iyi hoşta ben borsayı bırakamıyorum ki.Paranın bir kısmı borsada olmadan beni uyku tutmuyor.Psikiyatriste mi gitsem nedir,resmen bağımlılık arkadaş.Dünya yıkılacak benim hisselere bir şey olmayacak hissiyatındayım.Biliyorum çok saçma,mantıksız ve yanlış ama bu paradoksu yıllardır çözemedim gitti valla )))))))))Aranızda benim gibiler varsa ancak onlar beni anlar.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ons altın ile Gram altının farklı şeyler olduğunu da duyduk sonunda.

Gerçi Türkiye'de oldukça yaygın bir görüş olduğunu tahmin ediyorum.
    Elbette farklıdır ons artıp gram altın düşebilir.Şaka yapıyorsunuz galiba.

3. gece 24'de investing'de filan açılıyor da, hafta sonu bu dolar tl kurunda oynama oluyor mu, atıyorum doğu market açıldığında bizim kurda da değişiklikler olabiliyor mu, siz sayın forum ahalisine sorum budur, aha bu da ilk mesajımdır, geçen aylarda üye olmuş fakat mesaj yazamamıştım, bu arada dolarda yükseliş kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bunlar iyi hoşta ben borsayı bırakamıyorum ki.Paranın bir kısmı borsada olmadan beni uyku tutmuyor.Psikiyatriste mi gitsem nedir,resmen bağımlılık arkadaş.Dünya yıkılacak benim hisselere bir şey olmayacak hissiyatındayım.Biliyorum çok saçma,mantıksız ve yanlış ama bu paradoksu yıllardır çözemedim gitti valla )))))))))Aranızda benim gibiler varsa ancak onlar beni anlar.
    Yüksek risk duygularımızı borsada oynayarak tatmin ediyoruz........Oraya takılmasak kesin 6 tlı ganyan veya sanal kumara dalarız Dolayısıyla 50 kağıt bu duygu tatmini için yeterli deyip ben bir 50 kağıtla egomu tatmin ediyorum.....

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Tabi ben türk vatandaşı olduğumdan herşeyin karşılığını TL olarak düşünüyorum.Ondan dolarla hesaplanan bir materyal olarak gram altın hesabında 31.1 ons u dolarla çarparak TL karşılığını düşünerek bu lafları yazdım.Siz yurtdışında yaşıyorsanız elbet kafanız dolarla direk hesap yapmaya alışkındır ,TL ye çevirmiyor olabilirsiniz hesapta .Ama biz gram altını TL ile aldığımızdan hem ons hem dolar bileşeni bizim için sözkonusu.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

https://www.uludagsozluk.com/k/bu-ya...di-%C5%9Fimdi/

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Elbette farklıdır ons artıp gram altın düşebilir.Şaka yapıyorsunuz galiba.
    Fiziki 31gr ve 1ons altın tabii ki aynı. OnsAltın ve GramAltın gibi kağıt altın sözleşmelerinin kar/zararı farklı olabilir. ..

Derdimi anlatamadım galiba.Misal ons düşüyor 1200 oluyor dolar yükseldiği için tl karşılığı gram altın yükseliyor.Hani aynı şeydi.TL olarak baktığınızda araya dolar inişi çıkışı giriyor.Bunu söylemeye çalıştım.E türkiyede yaşıyoruz müsade edin de TL olarak hesabımızı yapalım.

Sayfa 480/1023 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •