Sayfa 223/945 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Tektu başka baharamı kaldı))

2. Hisse düşer çıkar , gereksiz polemiklere girmenin kimseye faydası yok . Enerjinizi boşa harcıyorsunuz.

3. 1.Burası iyi ergen muhabbetine dönmeye başladı.Herkez yazdıklarına ifadelerine dikkat ederse insan olmanın yaratılmışların en ŞEREFLİSİ olma erdemine ulaşır.
    2.Bizene senin kazandığın paradan.Çocuk gibi 10 misket yuttum kektim der gibi.
    3.Tv lerde kedi yavrularına annelik yapan köpek videolarını izleyip hiç mi ders almazsınız.Nedir bu başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olma davranışı?
    4.Burada yüksek maliyetlerle yıllardır bekleyen yatırımcıları düşünmeden kullandığınız ifadelerden sonra adamım diye piyasada mı geziyorsunuz
    5.bilgi anlık bilgi paylaşırsın şirket hakkında yeni edindiğin bilgiyi sunarsın yorumunuda yaparsın ama nedir bu kahvehane ağzı.Tamam malum bir PATRONİÇEMİZ var oda bana göre yatırımcılarım mı var desin?
    6.Tektu muhabbet sayfası kurun orda komisyon muhabbetlerinizi ,grup olarak yapacaklarınızı paylaşın birbirinizle.Ama burada ne kalabalık edin ne de burayı bulandırın.
    7.Adına bakıyon kıdemli üye yazdıklarına bakıyon kahvehanede taş dizen bebe
    8.Ancak dilencilerdir servetini sayanlar. - William Shakespeare

Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    1.Burası iyi ergen muhabbetine dönmeye başladı.Herkez yazdıklarına ifadelerine dikkat ederse insan olmanın yaratılmışların en ŞEREFLİSİ olma erdemine ulaşır.
    3.Tv lerde kedi yavrularına annelik yapan köpek videolarını izleyip hiç mi ders almazsınız.Nedir bu başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olma davranışı?
    4.Burada yüksek maliyetlerle yıllardır bekleyen yatırımcıları düşünmeden kullandığınız ifadelerden sonra adamım diye piyasada mı geziyorsunuz
    5.bilgi anlık bilgi paylaşırsın şirket hakkında yeni edindiğin bilgiyi sunarsın yorumunuda yaparsın ama nedir bu kahvehane ağzı.Tamam malum bir PATRONİÇEMİZ var oda bana göre yatırımcılarım mı var desin?
    6.Tektu muhabbet sayfası kurun orda komisyon muhabbetlerinizi ,grup olarak yapacaklarınızı paylaşın birbirinizle.Ama burada ne kalabalık edin ne de burayı bulandırın.
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by 126486AGM Yazıyı Oku
    Ayni zamanda cok safsin. O kadar buyuk paralardan bahsettigine göre, buradaki hareketi yaptiran tayfadan ve büyük olasilikla sende onu taniyorsundur....
    sizde para az olunca herkesi hissenin adamı sanıyorsunuz...bence normal bir kar..demek ki yüksek lot satmak tehlikeli..insanları bir trilyon için yargılamak bence yanlış..o zaman alıncada eleştirin bu insanları

6.  Alıntı Originally Posted by jurnal Yazıyı Oku
    1.Burası iyi ergen muhabbetine dönmeye başladı.Herkez yazdıklarına ifadelerine dikkat ederse insan olmanın yaratılmışların en ŞEREFLİSİ olma erdemine ulaşır.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Tektunun %5lik düşecek neyi var?

8. bin lira altını gördük..hisse toparlanır mı fikri olan..

Sayfa 223/945 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •