Adamlar bizim argoyu da iyi biliyor , fiyat 5,31![]()
Adamlar bizim argoyu da iyi biliyor , fiyat 5,31![]()
Bu kadar sessizlik hayra değil.
Ekonomik olarak aynı vurdumduymazlıkla sadece politik olarak doğruları yapsalardı bile dolar şu an maximum 4,0-4.25 arasında olabilirdi. Hem ekonomi için adım atılmıyor hem iç ve dış politika rezalet seyrediyor. Daha ekonomik etkileride görülünce dolar günde 1tl 1tl gider bu gidişle.
Üstelik hiçbirşeyde yapmıyorlar artık kasıtlı yaptıklarına inanmaya başlayabilirim. Milleti sokaklara döküp molla devrimi yaptırabilirler zaten başkanlık var ondan sonra vur saza...
Ytd
Merkez bankasının bağımsızlığı var gibiydi ama yoktu ve yok oldu gitti.
Merkezin elini koluna bağlarsan köpek balıkları gelir ham yapar piyasanı.
Durum muğlak, mahkemenin ceza verdiğini ben de okudum, ama kendisi herhangi bir hüküm giymedi veya bir ceza infaz edilmedi diye biliyorum. Çok düşük bir para cezası uygulanmış diye okumuştum. (500-1000TL gibi).
Hesabındaki 57.500TL'yi devalüasyon kararı aldığı anda 0.67TL den 86.500USD olarak dolara dönmüş ve bir sonraki gün devalüasyon kararını uygulayarak Türk lirasını serbest dalgalanmaya bırakan dalgalı kur rejimine geçirmiştir.
Kendisinin ismi Gazi Erçel'dir. Dönemin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası başkanıdır. Nisan 1996'da göreve atanmıştır.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Rahip brunson karsılıgında hukumetin istekleri varmıs dolaylı imf kredisi halkbankası cezasının az olması şu an onun restlesmesini yasıyoruz rehine krizine döndu çıkanda geri dusmedigi icin geride bu fiyatlardan geri gelmez herhalde..
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri