Sayfa 565/1023 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    USD/TRY
    5,3131

mesajı aldınız mı
    Nostradamus gibi her kehanetin gerçekleşiyor hocam
    4.69du 5.31di derken...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    86500 USD, Halkbank'taki TL mevduatını dolara çevirmiş 1 gün önce. Mahkemesi görüldü ama ceza almadı. Suçlu bulunup bulunmadığı muğlak ama ceza verilmedi.
    E emsal karar da varmış.Demek ki suç değil.Aslında merkez bankasında çalışanların hesap hareketlerini görebilsek hey yavrum ne para kazanırdık di mi)))))))

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    neden boyle bir işe kalkıssınlar peki .
    Merkezin gücünün yetmeyeceğini düşündükleri için olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Merkezin gücünün yetmeyeceğini düşündükleri için olabilir.
    anlayamadım neden yukselıyor o zaman merkeze yardım etmekse amaç

Chp nın yuzunden yukseldi dolar kurultayı yapmadı. Chp suclu

Türkiye'de kabaca 600.000 şirket var. İstihdam yükünü çeken ilk 100.000 adedi. Bunlardan büyük bir kısmının çalışanlarının maaşları KGF ve *döviz* kredilerinden sağlanan kaynak ile ödeniyor. Sanılandan daha büyük ve çok daha geniş bir alana yayılmış bir sorun ile karşı karşıya olabiliriz.
    Sayın rxpu, söylemlerinizde bir kaç ay öncesine göre oldukça farklılıklar olduğunu görüyorum. Zaten sizin gibi bilgili insan kendinin farkındadır. Her neyse kısacası işler moka sardı , ılımlı iyimserlik , şu olmaz bu olmaz faslını es geçelim, her an her şey olur diyelim. Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    E emsal karar da varmış.Demek ki suç değil.Aslında merkez bankasında çalışanların hesap hareketlerini görebilsek hey yavrum ne para kazanırdık di mi)))))))
    3-4 sene önce detaylı bir yazı okumuştum. Sanıyorum mahkeme suçlu buluyor ama bulunduğu konum itibari ile oluşan çekinceler nedeniyle ileride bu göreve getirilecek bürokratları korkutmaması açısından gereken ceza verilmedi gibi bir durum vardı. Zira sanırım kanunda bu tür kritik görevlerdeki bürokratlar için belirli pragmatizasyon kuralları var. Bu kurallar da ceza vermeyi engelliyor olabilir. Tartışmaya açık bir konu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tcmb'nin hayat felsefesi:

Yapacak bir şey kalmadığında en iyi şey nedir bilir misin kardeş?

Yapacak bir şey kalmadığında en güzeli hiç bir şey yapmamaktır.

Ayrıca bir gece yarısı dolar 5'in üstüne çıktı diye dolar 5'i geçti algısı yaratmak yanlış......
    bişey yapmıyorum zaten.. rakı kavun izliyorum..

Sayfa 565/1023 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •