-

Originally Posted by
ayhan53
USD/TRY
5,3131
mesajı aldınız mı
Nostradamus gibi her kehanetin gerçekleşiyor hocam 
4.69du 5.31di derken...
-

Originally Posted by
rxpu
86500 USD, Halkbank'taki TL mevduatını dolara çevirmiş 1 gün önce. Mahkemesi görüldü ama ceza almadı. Suçlu bulunup bulunmadığı muğlak ama ceza verilmedi.
E emsal karar da varmış.Demek ki suç değil.Aslında merkez bankasında çalışanların hesap hareketlerini görebilsek hey yavrum ne para kazanırdık di mi
)))))))
-

Originally Posted by
eksina
neden boyle bir işe kalkıssınlar peki .
Merkezin gücünün yetmeyeceğini düşündükleri için olabilir.
-

Originally Posted by
rxpu
Merkezin gücünün yetmeyeceğini düşündükleri için olabilir.
anlayamadım neden yukselıyor o zaman merkeze yardım etmekse amaç
-
Chp nın yuzunden yukseldi dolar kurultayı yapmadı. Chp suclu
-

Originally Posted by
rxpu
Türkiye'de kabaca 600.000 şirket var. İstihdam yükünü çeken ilk 100.000 adedi. Bunlardan büyük bir kısmının çalışanlarının maaşları KGF ve *döviz* kredilerinden sağlanan kaynak ile ödeniyor. Sanılandan daha büyük ve çok daha geniş bir alana yayılmış bir sorun ile karşı karşıya olabiliriz.
Sayın rxpu, söylemlerinizde bir kaç ay öncesine göre oldukça farklılıklar olduğunu görüyorum. Zaten sizin gibi bilgili insan kendinin farkındadır. Her neyse kısacası işler moka sardı , ılımlı iyimserlik , şu olmaz bu olmaz faslını es geçelim, her an her şey olur diyelim. Saygılar
-

Originally Posted by
HAKEM
E emsal karar da varmış.Demek ki suç değil.Aslında merkez bankasında çalışanların hesap hareketlerini görebilsek hey yavrum ne para kazanırdık di mi

)))))))
3-4 sene önce detaylı bir yazı okumuştum. Sanıyorum mahkeme suçlu buluyor ama bulunduğu konum itibari ile oluşan çekinceler nedeniyle ileride bu göreve getirilecek bürokratları korkutmaması açısından gereken ceza verilmedi gibi bir durum vardı. Zira sanırım kanunda bu tür kritik görevlerdeki bürokratlar için belirli pragmatizasyon kuralları var. Bu kurallar da ceza vermeyi engelliyor olabilir. Tartışmaya açık bir konu.
-

Originally Posted by
rxpu
Tcmb'nin hayat felsefesi:
Yapacak bir şey kalmadığında en iyi şey nedir bilir misin kardeş?
Yapacak bir şey kalmadığında en güzeli hiç bir şey yapmamaktır.
Ayrıca bir gece yarısı dolar 5'in üstüne çıktı diye dolar 5'i geçti algısı yaratmak yanlış......

bişey yapmıyorum zaten.. rakı kavun izliyorum..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri