Apple’ýn piyasa deðeri aþaðýdaki firmalarýn TOPLAM deðerinden fazla...
- Boeing
- Toyota
- McDonalds
- Nike
- Volkswagen
- General Motors
- Airbus
- Adidas
Apple’ýn piyasa deðeri aþaðýdaki firmalarýn TOPLAM deðerinden fazla...
- Boeing
- Toyota
- McDonalds
- Nike
- Volkswagen
- General Motors
- Airbus
- Adidas
apple insanlarýn bilgisayar teknolojisi konusundaki cehaletlerini ve gösteriþ budadalýklarýný kullanmayý çok iyi bilen bir firma. 1980'lerden beri bu böyle. her çýkardýklarý ürünü fahiþ fiyata satarlar ve kullanýcý ürünün ek özelliklerinde hep bu firmaya baðýmlýdýr. bence apple bu deðeri hak ediyor, tok kapý sesli arabalar üreten vosvostan bile iyi beceriyor bu iþleri...
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Efsane filmdir the big short. Filmde yaþananlar olaylar birebir gerçektir ve ibretliktir. Maalesef bizde ayný durumdayýz gerçeði görmüyor veya görmek istemiyoruz. Onlar bu krizden para basarak çýktýlar, bizim onlar gibi para basýp krizden çýkma þansýmýz yok çünkü paramýz abd parasý gibi rezerv para deðil.
Bu krizi önceden hissetmeyenler þimdi yeni yeni hissediyor tehlikeyi. Hadi gariban vatandaþ bihaberde ekonomistlerin ve politikacýlarýn bunu çok önceden öngörememesi tam saçmalýk. Belki de hissettiler ama iþlerine böyle geldi tatlý paradan dolayý.
Bela büyük eski krizlerle karýþtýrýlmasýn sakýn. Eski krizler 1 sene sürerdi genelde bu kriz en iyi ihtimalle en az 5 yýl sürecek. Belkide krizle yaþamaya alýþacak ülke uzun yýllar. Ona göre hazýrlanmalý herkes.
Tarým, hayvancýlýk ve balýkçýlýk en gözde iþler olacak önümüzde ki yýllarda.
Atatürk’ün dediði gibi köylü milletin efendisi konuma gelecek.
siz dolarin neden reklamini yapiyorsunuz,
dolar sizin umdugunuz yerlere gelse ulke komple batiyor.
iyi niyettli olan adam tl ile yatirim yapar, tl ile yasar, tl ile olur.
parasina taptiginiz adamlar bizimle endirekt savas halindeler.
ne kadar terorist capulcu varsa ekmegi , egitimi ve silahini dolarin sahibi veriyor ustumuze saliyor.
kaldiki taptiginiz dolar hic bir zaman size bir haltda kazandirmadi, kazandirmayacak.
dolar ilk harekete basladiginda butun bu ortamlarda soyledim.
dolar 2,9 bende 2.9 dan kront aldim diye.
benim kront 20 tl ye cikti.
bir seneden fazlada duzetmesini yapti simdi 11 lira sizin amerikan pacavranizda hala 5 lira.
tasarrufunu tl de tutan ulkesine kotuluk yapmiyor en azindan, az kazaniyor cok kazaniyor o ayri,
Yer Ýmleri