Sayfa 593/1023 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 4,737 - 4,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Borsada ralli olacak bugün galiba.
    Ne günler göreceğiz ne garip ülke olduk.
    Bungee jumping çılgınları hep bizim piyasada.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Evet gördüm dostum abd ile ilişkiler düzelmiş mi bütün konularda anlaşılmış mış 2 gün içinde bir heyet gidip anlaşmalar resmiyet kazanacakmış mış.

Adamlar bizi zayıf yerimizden yakaladı bizden istediklerini almadan bırakmazlar. İstediklerini verdiğimizde ise çok daha fazlasını isteyeceklerdir.
    haklısınız da, hani papaz a karşılık fetö liderini istiyorduk, hadi dik dururduk! bence türkiye bir "iğne" bile alamadan, çok şey verecek gibime geliyor.. tarihte osmanlının yenik düştüğündeki anlaşmalar gibi olacak zannımca

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Benim hanım maaşından arttırdığı parasını yıllardır maaş hesabında TL olarak tutar. Bense uzun yıllardır borsada işlem yaparım. Kazanamazsam da kaybetmedim çok şükür. Çok ısrar ettim ver borsada değerlendirelim diye vermedi. Ama dolar 4.20'lerdeyken bana dolar al dedi. Ben de dolar çok yükseldi, ya düşerse dedim almadım. Ama o sürekli olarak aynı ısrarını sürdürdü durdu. Dün gece baktığımda dolar 5.28 civarındaydı, dolar çok yükselmiş dediğimde bi anda patladı, ben sana ne zamandır dolar al demiyor muyum, niye almadın, hemen şimdi al yoksa yarın ben gidip bankadan kendim alırım dedi. Ben de ya düşerse dedim ama daha da kızıp üstüme gelince sen bilirsin dedim ve hesabına girip bütün parasıyla 5.38 TL den 22.000 adet dolar aldım. Sabah baktığımda dolar 5.22 civarındaydı. Hanıma dolar düşmüş diye söyledim. Kendisi ekonominin e'sinden anlamaz. Merak etme bizde bu hükümet ve bu ekonomik politikalar olduğu sürece dolar düşmez, daha çok yükselir dedi. Görelim bakalım nolacak.
    Sen dunyanin en zeki kadiniyla evlenmisin haberin yok

4. Bunun benzerini bir kere daha geçen hafta yaptılar.
    Singapur toplantısından 1 gün önce fln dı sanırım.
    Bu haberlerin adresi zaten piyasalar ya da az/çok kendince piyasaları takip edenler değil, direk vatandaş..

5.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    haklısınız da, hani papaz a karşılık fetö liderini istiyorduk, hadi dik dururduk! bence türkiye bir "iğne" bile alamadan, çok şey verecek gibime geliyor.. tarihte osmanlının yenik düştüğündeki anlaşmalar gibi olacak zannımca
    Orası kesin. Adamlar bizi bu saatten sonra hep öpmek isteyecek.
    Tarkanı bir şarkısı var ya, öp öp öp doyamadım diye.

6.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    bu dalgalanmayarı çok gördük.. yıllardır elinde dolar tutanlar zaten ne yaptığını bilen insanlar, tabi al-sat yapanlarada birşey denmez sonuçta kendi riskidir. bekliyeceğiz ve yine muhtemelen beklediğimize değecek..

zira amerika ya boyun eğseler de faizi bol kepçe arttırmaları bu zihniyetin çok zor.
    Bir yerde ABD ile masaya oturacaklar. Yalnızca bunun nasıl göründüğü ile ilgli sorunları vardır. Onun içinde bir hikaye yaratılır.
    Faiz zor Eylül de belki o da büyük bir belki..

7. Tüpçü o medyayı doğandan aldım diye o kadar borca girdim diye geceleri uykuları kaçıyor ondan haber yapmıştır sabahın köründe.

Valla doğru yanlış bilmem gelen para ile 203 den gram altına daldık gene .Hayırlısı artık.

Sayfa 593/1023 İlkİlk ... 93493543583591592593594595603643693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •