Buda eski eko diyalogcular Ekibindendi.!!
Batan gemiyi önce fareler terk edermiş.!!
Bunun gibiler tüsiadın arpalığında
Köşe oldular..!!
Buda eski eko diyalogcular Ekibindendi.!!
Batan gemiyi önce fareler terk edermiş.!!
Bunun gibiler tüsiadın arpalığında
Köşe oldular..!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ekodiyalog ekibi Foder gecesinde buluştu!
“FODER Gönül Elçisi†etkinliğinde ödül alan gazetecilerden Asaf Savaş Akat, Ege Cansen ve Deniz Gökçe’nin sahnede yaptıkları konuşmaya Mahfi Eğilmez, Servet Yıldırım ve Güngör Uras da canlı bağlantıyla katıldılar.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Seçimden hemen sonra ekonomik program açıklanmış olsa, bakan olarak şimşek-babacan ikilisi atanmış olsa ve imften 50-75 civarı bir miktarda mutabakat sağlanıp papazlarıda iade edilmiş olsa şu an dolar çıktığı yerdeydi. Boldladığım kısmı küfür olarak düşünün
Ha bu yazdıklarımıda bırak uzmanı, ekonomi ile alakasız insanların bile %90'ı söylüyor.
Ama her adımda yeni bir yanlış yapıldı bundan sonrada iflah olmaz bence çünkü doğru yapma ihtimallerine inanan kimse kalmadı. Kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum, tamamen dışa kapanmak istiyorlar bence.
Ytd
dün tv de şahenk vardı. ustura traşlı.. "ülkemizin geleceğine eskisinden daha fazla güveniyoruz" dedi.
bugünlerde önemli bir laf bence![]()
Eskiden bu tip adamların dikkatle takip eder ,söylediklerinden bir yol haritası çıkarmaya çalışırdım...İnsanın tecrübesi artıp yaşlanmaya başladı mı adamların sistemin bir parçası olduğunu daha net görüyorsunuz , sistem onları besleyip ekranlara çıkararak vermek istediği mesajı ( toplumun tüm kesimine ) çok güzel verdiklerini öğreniyorsunuz....
Günlük %2-3 dövizde artış-azalış herhangi bir ekonomi programının olmadığını saldım çayıra mevlam kayıra modu olduğunu anlamayacak insanların para piyasalarında yeri yoktu....
Damat ne oldu?
2 krş mü düşürdü yeni ekonomik modelin doları?
3 saat mi sürdü pırtının gazı?
Bana yutturacağını sandın değil mi?
Seni gidi seniiiii
Bana yutturamazsın
Ben kül yutmam...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri