Sayfa 699/1023 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Global Piyasalardaki dönen paralar kimin kontrolünde.?????
    Ucuza yedirtmezler.!!!
    amerikalı ünlü ekonomist john perkins'in bir ekonomik tetikçinin itirafları kitabı
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Eyy yurdum insanı,

taktığın çeyrekler biraz zor döner gibi gibi...

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 2.2 milyar dolar azaldı.!!!
    Blomberght
    Eneyiler satıyor.!!
    Digerleri topluyorki ;
    Arz talebi karşılamadığı için
    Dolar kuru aşagıya gitmiyor.!!
    Demekki!!!
    Durum çok vahim.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada ben artık şüphelemeye başladım, takunyalılar Dolarları cukkaladılar yalaka ekonomistler ile habire Dolar şurayı geçerse bütün firmalar batar diye diye 3 lerden Dolar 5.50 lara geldi lakin batan takunyalı, badem bıyık görmüyoruz, batanların çoğu düzen madem böyle bende dibine kadar Dolar borçlanırım diyen geri zekalı diğer kesim. Takunyalılar da batmazsa ben artık planlarının bu olduğuna kanaat getiririm. Bu şartlar altında Dolarda yükseliş kaçınılmaz.
    Takunya mı kaldı artık Louis Vuitton dan aşağısı kurtarmaz onları

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Takunya mı kaldı artık Louis Vuitton dan aşağısı kurtarmaz onları
    Takunyalıya Louis VUITTON giydirsen takunyalı yine aynı kalır.

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sordum onuda, Soner bankanızda durum nasıl dedim oda şuan panik havasında işlemler yapılmıyor diyor. Ama eylül ve sonrası için çok büyük sıkıntılar olacak anlıyorsun musunuz falan diye geveledi. Severim Soneri klasik çakal bankacılardan değildir. Bir şeyler söylemeye çalıştı arif olan anladı.
    Peki işler sarpa sardığında dolarlarınızı bankalardan rahatça alabilecek miyiz eylül ekim karışır bankalar çekmeye limit koyarlar mı onun için ben bugün son dolarlarımı da çektim. hepten nakte döndüm.

7. Dünya Bankası'nın Uluslararası Finans Şirketi (IFC), CDC Grup ve Bill ve Melinda Gates Vakfı olmak üzere çeşitli fonlardan 200 milyon dolar para toplayan ve Türkiye'de büyük yatırımlar yapan 14 milyar dolarlık Abraaj Capital'e parayı yatırımda kullanmadığı iddiası ile dava açılmış, mahkeme Abraaj Capital'e tasfiye kararı vermiş.

https://twitter.com/yazparov/status/1027522428082114562

8. biraz önce kasaptaydim,biri geldi 5 liralık tavuk aldı,hala reisi savunur...1 dolarlık tavuk alamıyorsun hala reisi savunuyosun ...memleket ne hale gelmiş...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Sayfa 699/1023 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •