Sayfa 721/1023 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Korkulan oldu, bankacılıkta personel katliamı başladı...

http://www.patronlardunyasi.com/habe...asladi-/208853

Daha demin yazdıydım 9 günlük tatil bunlar gibiler için son bayram cep`teki son krş`ları da yesinler , yetmezse kredi kartına 9 taksit ALAÇATIDA 500 TL ye pizza da zıkkımlansınlar. Niye böyle yazıyorum diye bana hümanistler gocunmasın , bu camiayı yıllardır tanırım ben bu halimle senede 1 bilemedin 2 tatil yaparken bu zibidiler beş krş tasarruf yapmadan senede 3 -4 yurt dışı 2 günlük bayram tatilinde bile BODRUM yapar paranın dibine kadar harcarlar.

Alıntı Originally Posted by naar Yazıyı Oku
    Yani diyorsunuzki kazıklı voyvoda formasyonu.
    Değişik versiyonları var tabi her alemde farlı tabir edilir.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Korkulan oldu, bankacılıkta personel katliamı başladı...

http://www.patronlardunyasi.com/habe...asladi-/208853

Daha demin yazdıydım 9 günlük tatil bunlar gibiler için son bayram cep`teki son krş`ları da yesinler , yetmezse kredi kartına 9 taksit ALAÇATIDA 500 TL ye pizza da zıkkımlansınalar son zıkkımları olacak nasıl olsa .
    Hocam olmuyor.Adamlar işten atılmış senin yazdıklarına bak.Olmuyor cidden yakışmıyor.O adamların bayrama gidecek halleri mi kalmıştır.Yakışmadı bu sözler,aileleri var çoluk çocukları var.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    devalüasyon yok
    dalgalı kur var

Tsunami
    Ytd

5. Onlar sanıyor ki devekuşu gibi kafayı toprağa gömersek,yandaşlarla birbirimize goy-goy yaparsak çözeriz bu işi...
    Bu sefer olmaz....
    Onlar sanıyorlar ki 2009 daki gibi teğet geçecek bizi...
    2009 la aynı koşullarda değiliz ki...
    Çok daha zor koşullardayız...

Ya o Papaz salınacak
    Ya o faiz artacak
    Yada mümkünse ikisi birden olacak...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hocam olmuyor.Adamlar işten atılmış senin yazdıklarına bak.Olmuyor cidden yakışmıyor.O adamların bayrama gidecek halleri mi kalmıştır.Yakışmadı bu sözler,aileleri var çoluk çocukları var.
    Yazıma devam ekledim bir daha oku hümanist forumdaşım zaten senin yazacağını bildiğim için ekleme yaptım umarım kızgınlığımın gerçek sebebini iyi anlarsın. Saygılar NOT:Ailesi ve çocuları olanlar her zaman tedbirlidir merak buyurmayın. Nereden bildiğimi sormayın yıllardır içlerinde bulundum diyeyim bitsin.

5.60ı gördü ve düşüşte.
    Ama grafiklere göre düşüşten çok yatay hareket ediyor...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Dolar tavan tavan gidiyor ne bistech devre kesici uygulaması çalışıyor ne de spk bültende dolar üstünde manipülasyon yapanlara ceza veriyor. Nası bi ülke bu eyyyy SPK uyuyomusun?
    Ytd

Sayfa 721/1023 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •