tabiki öyle maaş dolar karşısında eriyor,alacağım telefon,pc,araba zamlanıyor mutfak ateş pahası,pazardan 100 lira altında dönemiyoruz,elimde 10 bin doların altında bir meblağ vardı düne kadar onlar da 3.46 hükümet değişene kadar satmama sözümü vermiştim onun dışında al sat yaptım buraya da yazdım hatta en son 4.92 den sattığımı,ama işin rengi değişti yani param göz göre göre eriyor,faizden gelen yok olup gitti,üstelik dolarda %4 günlük faiz de alıyorum,5 liranın üstüne çıktığından beri düzeltme bekledim,abd anlaşılır beklentisi oluştu biraz da,dediklerin çok doğru ama burası çomaristanın başkenti,sokağa çık dolar aldım de herhalde lince uğrarsın mert beyin dediği gibi sorun ekonomik değil sosyolojik bu sosyolojik gücün de ağası dün akşam dolara karşı halk gücünden bahsetti,kendimi satsam acaba kaç dolar ederim.artık böyle tl de terste kalmaktansa dolarda kalmayı yeğlerim.
Arkadaşlar,
Bugün Döviz bürosuna gidip dolar fiyatı soran var mı hiç, bankalardan yüksek mi ?
5.99 dan girdim dolara, sonum hayrola
15-20 krş makas Kapalıçarşı da şu anda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komik bişi dicem.. Hep denir ya en ucuz ne kaldı ise ona yönelin.. TL ucuz kaldı 🤣
Yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri