Sayfa 591/1252 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    faiz artışı gelmez geldi diyelim hadi en az 300-500 artış yapmalı yapamaz,yaptı diyelim kur kaç olur dün gece ki 5.50 leri görür mü,dolar kolay yükselir zor iner,hele abd işi çözüme kavuşmamışken faiz artışı geçici bir rahatlama yaratır,5.50 geçildiği halde müdahale etmeyen merkez hükümetten müdahale etme diye açık açık emir almıştır benim yorumuma göre.faiz artışı yaptığıyla kalır.
    1000bp den aşağısı kesmez
    faiz en az 30% olmalı. bu ateş başka türlü sönmeyecek.eldeki dolarlar üzerinden kar hesaplamak da yanlış, maaşlar, kazançlar, evimiz,arabamız, geleceğimiz (almancı değilseniz) TL ile. dolayısıyla bankada ne kadar dolarımız olursa olsun, geleceğimiz eriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    şu an yüzde kaç dolardasın
    % 58 oldu......

3.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    arap sevicileri rahatsiz olmus.
    bak bakalim 10 kurus mu;
    https://www.dropbox.com/s/9rp5pxqc8s9jkqg/ed.jpg?dl=0

sabhtan beri enpara açık abuk önce virgülün neresi lira neresi kuruş onu öğren..

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    şu an yüzde kaç dolardasın
    %50-55 arası usd lehine.kalanını da olur da bir faiz artışı (beklemesem de) olursa alttan alıp dengelemek için bekletiyorum.18.50 günlük faizde.

5.  Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    % 58 oldu......
    Bi ufak da euro alıp tl'yi %30 a mı düşürsem onu düşünüyorum kara kara...

6.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    1000bp den aşağısı kesmez
    faiz en az 30% olmalı. bu ateş başka türlü sönmeyecek.eldeki dolarlar üzerinden kar hesaplamak da yanlış, maaşlar, kazançlar, evimiz,arabamız, geleceğimiz (almancı değilseniz) TL ile. dolayısıyla bankada ne kadar dolarımız olursa olsun, geleceğimiz eriyor.
    herkes beton için faiz derdinde ama dolar bazında sahip olduğumuz evler çöp oldu

Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Bi ufak da euro alıp tl'yi %30 a mı düşürsem onu düşünüyorum kara kara...
    euro ya bulaşma
    Derim.!!
    Doların degeri euro ya karşı artacak.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Az önce dolar aldığım bankayı aradım gelsem ne kadarını fiziki çekebilirim diye.. Adam valla elimizde hiç yok dedi. Ya 1000 dolar da mı yok dedim varsa o 1000 doları almaya geleceğim, yok o bile yok dedi...

Sayfa 591/1252 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •