Sayfa 843/1023 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Genelde 1-2 ay süre veriyorlar. Daha sonra yine sonuç çıkmaz ise borç verenler bir konsorsiyum kurup müzakerelere başlıyorlar.Bu süreçte fon akışları ciddi oranda azalıyor. Yurt içi kendi yağı ile kavrulmaya mecbur kalıyor.
    peki yurt içi eurobond yatırımcısı açısından durum ne olur? yapılandırma vb. müzakereler sonucunda alınan kararlara tabi mi oluyor?
    yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Nükleer 4 sene oldu hala ortada fol yok yumurta yok. Hayal ile işler olmaz bu saatten sonra seçim şansı yok ya köprüyü geçene kadar Ayı ya dayı diyecekler yada AYI hepimizi ...cek. Hayırlı uğurlu osun.
    Evet enerji mevzuunu yurt içinden çözemezlerse çok can acıtır. Zira cari açık çok yüksek kur seviyelerinde dahi dengelenemeyebilir. Çok ufak bir ihtimal de olsa kömüre allah ne verdiyse yüklenilip etraf çindeki gibi simsiyah olursa bir çözüm olabilir. 4-5 yıl resesyona dayanıp tüm firmaları Kore modelinde olduğu gibi ihracata zorlayıp , kömür , hidro barajlar ve diğer imkanlar ile enerji işi çözülürse ufak bir ihtimal de olsa dar yoldan gidilebilir.
    Ama söylediğim gibi ben bu aşamada politikacılara güvenmiyorum. Zira halk acıdan bağırmaya başladığında oy meselesi yüzünden tekrar yurt dışına taviz verip borç alarak suni ve hormonlu bir büyüme hedefleyeceklerdir. Bunu yapmasalar ve dirayetli dursalar dahi halk onları aşağı indirebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Polonya gibi açlık sınırında yaşamış,domatesi taneyle alan ülkeler para bolluğu döneminde çıkıp sovyetten kalan 70 senelik binaları yıkalım lüks konutlarda oturalım,lüks arabalara binelim demediler.Hem sanayilerine hem tarımlarına yatırım yaptılar.Şimdi geçmişe göre çok daha huzurlu ve endişesiz bir hayat süryorlar.
    Topun tüfeğin,dostun sevenin,bileğinde gücün varken kavgayı bırak aleme git,kafan gözün yarılmış,cep delik cepken delikken mahallenin kabadayısına dalmaya kalk.Sonra gel kahvede şöyle kafa atacağım,şöyle tekmeyi basacağım diye anlatsan kahvedekiler ne kadar inanır? Anca helal olsun diye gaz verip çaylarını hüpletmeye devam ederler.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Toprağa gümdük gömesine ama hala anlamayan bu ... lara ne diyeceğiz ? O yüzden diyorum ya `BETER olmadan YETER olmaz`, acıma yetime gelir ..yar g...ne...

Buyukyali projesi daire almak mantikli bir yatirim mi?
    Ada Sayim07 Ağustos 2018 | 00:23
    FacebookTwitterLinkedIn
    Merhaba, zeytinburnu Buyukyali projesinden 2+1 deniz ve sehir manzarali bir daire almak istiyoruz. Sizce bu projeden bu fiyata bir daire almak mantikli bir yatirimi? Biz kendimiz oturmak istiyoruz. Bilgiler: - Net metrekare balkon dahil: 80 - brut metrekare: 112 - fiyat: 2.200.000 tl - pesinat 30% - iki ara odeme - 36 ay firma bunyesinde vade (%0 faiz).

Cevap: Tebernüş Kireçci
    Merhaba. Aynı evi teslim aldığınızda aylık 8 bin 800 TL ve üzeri bedel ile kiraya verebilir misiniz? Verebilirseniz kira çarpanı açısından fiyatının mantıklı olduğu anlamına gelir.
    Çok özür dileyerek söylüyorum;
    Posta gazetesindeki Haydar dümen sayfası gibi hocam.
    Allah'ım sen koru...

6. Dolar vadeli tavan da takilmasaydi bist bugun taban yerdi
    Vob Tavan da takilinca duzeltmeye gecti

7. İnsanların....aptal....salak geri zekalı olupta....

Farkında olmaması...

Farkında olmamak....bir yana....

Kendini kurnaz ve akıllı zannetmesi kadar vahim bir durum yok....!!!!!!!!!!!

Zavallı ülkem.....!!!!!!!!!!!!!

Kitap okuma oranı...% 1.....olan bir ülkede...durum bu...!!!!!!!!

Şark kurnazları....köylü kurnazları....!!!!!!!!

Yazık....gerçekten çok yazık....!!!!!!!!

Bir toplum...bu kadar mı kişiliksiz olur...!!!!!!!....

Bir ülkenin meclisi.....bireylerin ve toplumların aynasıdır....!!!!!!!!!!

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hey allahım petkimde değilim ben başka şeyler anlattım o mesajımda.Üstelik emlak borsa ve dolar konusunda düşüncelerimi belirttiğim yüzlerce mesajım var.Çoğunu da okudunuz hala nasıl böyle saptırma mesaj atıyorsunuz anlamak mümkün değil.Herhalde emlak alınmaz kriz geliyor, diye sizle başabaş hatta emlak topiğinde sizden çok mesaj atan bir insanım,paramı gram altına gömdüm diyorum.Sizin değişik bir ruh haliniz ve tarzınız var cidden anlamak mümkün değil.Borsa bağımlılık diyorum oyundur diyorum kumardır diyorum ama ben seviyorum kurtulamıyorum diyorum, ne desem boş ben ne anlatsam siz istediğinizi anlıyor istediğinizi yazıyorsunuz.Kaldı ki bu kadar sözünüze rağmen siz de bağımlı olduğunuzu itiraf ettiniz girip arada oynuyormuşsunuz yadınız ya ))))))
    Yahu hakem forumdaş niye hemen üstünüze alınıyorsunuz ? Dedim bende kenef borsasına bulaştım ama benim kenefe bulaşmış olmam millete onu övmemi başkalarınıda kenefe çekmemi gerektirmez. Sizde aynı durumdasınız , sizde bunu her defasında söylüyorsunuz lütfen her lafımı üzerinize alınmayın , ikimizde aynı kafa ve görüşteyiz . Saygılar.

Sayfa 843/1023 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •