Sayfa 856/1023 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,841 - 6,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolardaki bu 6.30 kusurlardaki dolanma sanki aşağı gidecekmiş hareketi beni kıllandırıyor her an depara kalkacak gibime geliyor umarım hislerim beni yanıltıyordur.
    Eğer 1 tane olumsuz açıklama olursa ya da Cuma ya kadar burlarda olursa S&P not düşürümü olası, bununla kötü seviyeler gelebilir. 7 üstü 8 leri bir kaç günde getirir , aynı mı düşünüyoruz?

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Euroda 65 dolarda 58 kuruş makas
    Bu durum mesai saatlerinde de bugün bazı bankalarda olduğu gibi sürerse örtülü bir sermaye kısıtlaması başlangıcı olarak düşünülebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayın ozziem,s&p not değerlendirmesi ne zaman?sağolunuz

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolardaki bu 6.30 kusurlardaki dolanma sanki aşağı gidecekmiş hareketi beni kıllandırıyor her an depara kalkacak gibime geliyor umarım hislerim beni yanıltıyordur.
    Hakli cik kardesim itfaiye su hortum devam

5.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın ozziem,s&p not değerlendirmesi ne zaman?sağolunuz
    Haftaya cuma. Ama bu seviyelerden kimseye dolar al sat diyemem ben. 7 de olur 8 de olur 5.30 a da düşebilir. Bilinmez ama ben ilişkilerin iyileşme ihtimalinin olmayacağını düşünüyorumiü, RTE kendi itibarını 0 laması gerek ekonominin düzelmesi için.Rahibi serbest bırakması demek , boyun eğmesi demek alenen. Bu bağlamda bu zor bence artık, buralar görülünce.

Alıntı Originally Posted by NYIT Yazıyı Oku
    “Rönesans inşaat faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı...

5.000 bin çalışanından takribi 2.500 kişinin maaşlarını ödemeden içten çıkardı..”

Twitter da denk geldim,bilgisi olan varmı?
    Haber doğruysa kelebek etkisinden dolayı yıkım fazla olur tedarikçilerinde..
    AKP nin betoncularının hepsi bir gün BETERİ görüp topu dikeceklerdir bu ne kadar çabuk ve hızlı olur domino taşları gibi üst üste yıkılırlarsa başımızdaki büyük musibetlerden kurtululuşumuzda o kadar çabuk olacaktır.

Alıntı Originally Posted by ozziem Yazıyı Oku
    Eğer 1 tane olumsuz açıklama olursa ya da Cuma ya kadar burlarda olursa S&P not düşürümü olası, bununla kötü seviyeler gelebilir. 7 üstü 8 leri bir kaç günde getirir , aynı mı düşünüyoruz?
    Ben bu gece ne olacak, kur`u Pazartesi nerede kucağımızda bulacağız onu takip ediyorum. Sizin dedikleriniz bunun üzerine TOPİK olacaktır.

Sayın ozziem çok teşekkür ederim.Ytd

Sayfa 856/1023 İlkİlk ... 356756806846854855856857858866906956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •