Sayfa 776/964 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Kendi kendimizi kandırmayalım
    Zt kardeşini saf dışı bıraktı bu gerçek.
    Peki neden kardeşini ibra etti ?
    Aile baskısı tabi ki. Her şeyin bir sınırı var ibra etmesei ne olacağı belli
    Bu ihtimalide gözardı etmeyelim madem böyleyse ve buraya arada bir damlayıpta ''KOTDIŞI KOTDIŞI'' diye yorum yapan şahıs bizzat SS nin adamı belkide kendisi olabilirmi ve hissenin KOTDIŞI kalması yukardaki yorumunuza istinaden SAFDIŞI BIRAKILAN SS nin işine gelirmi? Amacım hisse kotdışında kalacak vs. demek asla değil. Ama ya kavgaları gerçekse. Ya ZTnin beter olmasını istiyor ve Yönetimi bir şekilde GERİ almak istiyorsa SS ki bu söylentide kulağıma gelmiştir.

2. İlgide kayıtlı başvurunuzda özetle, Kervansaray Yatırım Holding AŞ (Şirket) ile ilgili olarak Kurulumuzun 20.06.2018 tarihli ve 2018/26 sayılı bülteninde kamuya açıklanan hususlar haricinde, Kurulumuzca tesis edilen başkaca bir işlem olup olmadığı ile ilgili olarak bilgi talep edilmektedir.
    6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun "Denetim faaliyeti ve denetim yetkilileri" başlıklı 88 inci maddesinin 2 nci fıkrasında; "Kurul, denetim faaliyetlerine ilişkin önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmelerinde dikkate alınacak ölçütleri ve uygulama esaslarını belirler. Denetim faaliyeti, önemlilik ve öncelik ilkeleri ile risk değerlendirmeleri kapsamında Kurul Başkanı tarafından oluşturulacak program uyarınca yürütülür." hükümleri yer almakta olup, denetim faaliyeti anılan hükümler çerçevesinde yürütülmektedir.
    Sermaye piyasalarında gerçekleşen işlemler, sermaye piyasası kurumları, halka açık şirketler ile sermaye piyasalarında faaliyette bulunan kişi ve kurumlara ilişkin olarak Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirmekte ve gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı incelemelerde bulunulmaktadır. Yapılan veya yapılacak incelemeler sonucunda tespit edilen hususlarla ilgili olarak gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuzun internet sayfasında yer alan Duyurular bölümünde yayımlanan bültenler aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır. Kurulumuzca tesis edilecek işlemlerin Kurulumuz bültenlerinden takip edilmesi mümkündür.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

SPK HERŞEY SIRAYLA DİYOR BORSA GÜNDEME PALAVRA HABER YAPTIRACAK KADAR ZAMANLARI DARALDI.. BENİM TAHMİNİM SPK ŞİRKET YÖNETİMİNE SÜRE VERDİ SÜRE BİTİMİNDE GEREKLİ ADIMLARIN ATILDIĞINI GÖRMEZ İSE Z.T DÜŞÜNSÜN NELER OLABİLECEĞİNİ..Y.T.D

3. SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI NA sermaye piyasası kurulu başkanlığı olarak 26/06/2018 tarihinde yayınladığınız bültende kervansaray yatırım holding yöneticileri hakkında örtülü kazanc aktarımı hakkında iş ve işlem yapmadıklarından dolayı idari para cezası verilmiştir. bu defa ki bilgi edinme talebim idari paracezası dısında şirket yönetim kurulu hakkında spk nın 21 .maddesi 4. fıkrasında '' Kazanç aktarımının kurulca tesbiti halınde halka acık ortaklıklar,koleftik yatırım kuruluşları ile bunların iştirak ve bağlı ortaklıkları ,Kurulca belirlenecek süre icinde kendilerine kazanç aktarımı yapılan taraflardan, aktarılan tutarın kanuni faizi ile birlikte mal varlığı veye karı azaltılan ortaklığa veye kolektif yatırım kuruluşuna iadesini talep eder. Kendilerine kazanc aktarımı yapılan taraflar Kurulca belirlenecek süre icinde aktarılan tutarı kanuni faizi ile birlikte iade etmek zorundadır.'' hümkü yer almaktadır Söz konusu madde kapsamında SPK ya verilen iade talebi yetkisiyle bir tür düzeltme/denkleştirme işleminin yapılması amaclanmakta,zarara uğrayan tarafların zararlarının telafisi icin idari bir önlem öngörülmektedir. Değerli SPK yetkilileri acaba yukarıda kanun koyucunun size vermiş olduğu yetkiyi kullanıp kervansaray yatırım holdingle ilgili her hangi bir girişiminiz olmuşmudur yoksa sadece 26/06/2018 tarihli bültende yayınlanan idari para cezası ile mi kalmış diğer idari yaptırım önlemi alınmışmıdır tarafıma ivedilikle bilgi verilmesini arz ederim
    4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi ve belgeler yukarıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.

BİLGİ TALEBİM BUYDU SPK DAN

4. cok yakında zeynep tümer den göstermelikde olsa davalar acabilir kardeşine,babasına ve kocasına) y.t.d holding ici boşaltılırken kocasıda yönetimde idi) ..y.t.d

5.  Alıntı Originally Posted by Gobel Yazıyı Oku
    Sn. AB06SS Sizin şirket içinden bilgi kanallarınız kuvvetli. Bir baktırsanıza. SS ve ET ile ZT arasında gidip gelen bu ihtarnamelerde işimize yarayacak birşeyler çıkmazmı. Otellerin gelirlere nerelere uçuyor. Bir görelim. SPK ya pas edelim. ZT verdiği bu haberden pişman olsun. Tahtacının kankası yardımcısı ona ne oyunlar oynuyor görsün.
    Arkadaşlar. Otellerin gelirleri dışıra aktarılıyor deniyor. Bu konuyu neden kimse ciddiye almıyor. Daha önce selim bunu yapıyorsa şimdide Zeyno yapıyordur. Bu ihtarnamelerden bu kanıt ortaya çıkarsa bulara engel olunsun. Sn. Freecell şirketi şıkıştırmak için herşeyi yapacağız demişti. Turizm patladı. Dolar euro patladı. Otele giren paralarda dışarı aktarılıyorsa hepimizin batması yakındır. Bir el atın Allah aşkına. Sn. Gobel de bunları yazdı ortadan kayboldu. Bildiği birşey varsa açık açık yazsın lütfen.

6.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Siz yazarken yukardaki yorumu yazdım. Bunuda bir araştırayım sayın gobel.
    Sn. AB06SS sizde yok mu bir gelişme. Lütfen çıkarın şunların ipliğini pazara artık.

7. Geçmişte SS. zamanında yatırımcıların müdahalesi olmasaydı, koca holding bugün sadece masa sandalyeden ibaret kalmıştı belki de. Göstermelik olarak yönetim değişmiş olsa da şirketin planları değişmedi. İlk fırsatta yine otelleri bedavaya şirket dışına çıkartmaya çalışacaklardır. Bir şirket yüzlerce milyon dolar kredi kullanmış ve hiçbirini ödememişse plan en başta yapılmış demektir. Mega Varlık vasıtasıyla bütün oteller tek tek icradan satılacaktı ancak yatırımcı bu oyunu bozdu. Karşısında bu kararlı yatırımcı grubu olduğu sürece hiç bir yolsuzluk yapamayacağını anlayan yönetim en ucuz yolu seçerek, üstelik kendilerine en çok güvenen saflık ve iyi niyette doruğa çıkmış bir kısım yatırımcı liderlerini itibarsızlaştırıp grubu parçalayıp bölmeye çalıştı ama başaramadı. Birilerinin yönetime yatırımcıyı dağıtmayı bu kadar istiyorlarsa bu ucuz basit yöntemler yerine hisseyi 1 TL. ye getirip yeni yatırımcılar kazanmaları gerektiğini anlatması gerekiyor. Ondan sonra ne yapacaklarsa yapsınlar istedikleri gibi boşaltsınlar şirketlerinin içini. Ky temsilcisi Neydo sen ne iş yapıyorsun o yönetimde şu ana kadar ne faydan oldu yönetime. Anlatsana bunları Z ablana. Bu akılları sen mi veriyon yoksa

8.  Alıntı Originally Posted by YANILGI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar. Otellerin gelirleri dışıra aktarılıyor deniyor. Bu konuyu neden kimse ciddiye almıyor. Daha önce selim bunu yapıyorsa şimdide Zeyno yapıyordur. Bu ihtarnamelerden bu kanıt ortaya çıkarsa bulara engel olunsun. Sn. Freecell şirketi şıkıştırmak için herşeyi yapacağız demişti. Turizm patladı. Dolar euro patladı. Otele giren paralarda dışarı aktarılıyorsa hepimizin batması yakındır. Bir el atın Allah aşkına. Sn. Gobel de bunları yazdı ortadan kayboldu. Bildiği birşey varsa açık açık yazsın lütfen.
    Hocam fesih davasını en yakın zamnada açıyoruz bu davamız tedbir talepli olacağından... tedbir talebi alabilirsek eğer zaten şirketin hiç bir gm'unü bizim davamız bitene kadar satamayacaklar.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 776/964 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •