Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
Bir plan doðrultusunda olduðunu düþünmüyorum. Güçleri yetmedi. Bu durumun da halkýn gözü önüne açýk seçik serilmesini istemedikleri için daha sonra daha büyük bedel ödemek pahasýna sorunu ileriye iten riskli hamlelere giriþtiler. Çünkü halk daima güçlünün ya da güçlü olarak gözükenin yanýndadýr. Bu algýyý kaybeden halktan oy alamaz.
zaten bütün mesele bu "halkýn güçlünün yanýnda olmasý" halka bu algýyý kim iþliyor? halk neden ölüm-açlýk pahasýna güçlünün yanýnda olur? BU DÜPEDÜZ ALGI YANILMASIDIR. BEYÝN YIKAMADIR.

doðal insan güçlünün deðil kendisine deðer verenin yanýnda olur, yani güçlü olacaksýn ama bana zarar vereceksin, BEN AÇ KALACAÐIM hala seni destekleyeceðim? bu nasýl olacak?

karþýnýzdaki insana göre oynarsanýz, insanlýktan çýkmýþ olursunuz, bütün odak noktanýz karþýnýzdaki insan ve/veya insanlar olur.

özünüzü kaybetmiþ olursunuz ki zaten o "öz" yoktur.. örnek; siz benim cebimdeki parayý almak için beni ikna etmenin yeterli olacaðýný düþünüyorsanýz. bu bir zihniyettir. bunun içinde doðru-yanlýþ- ahlak vs yoktur.

iþte bu zihniyet ülkeyi bu duruma getirdi ve hala ayný þeyde diretiyor.. algýlarý yöneterek doðruyu bulamazsýnýz en kötüsü doðruyu yapmýþ olmazsýnýz. sadece insanlarý kandýrdýðýnýzý düþünürsünüz ama olan bu da deðildir, insaný deðil ÝNSANIN AKLINI KANDIRABÝLÝRSÝNÝZ.

insan aklý kendi kendini de kandýrabilir.. ben yine söyleyeyim bu ülkeyi akp nin ve/veya rte nin yönettiðini düþünmüyorum.. ÝMAR BANKASINDA ÝNSANLARIN 400BÝN ÝNSANIN HAKSIZ-HUKUKSUZ BÝR ÞEKÝLDE 25-30 YILLIK BÝRÝKÝMLERÝNÝ GASP EDEN ZÝHNÝYET YÖNETÝYOR.

býrakýn insanlar bu zihniyetin yaptýklarýný öðrensin, zira bu insanlar "kötü" ve günü kurtarýp iyi görünmeye çalýþýyorlar, ama kötü herzaman kötüdür. gizlenen þeyler suçsuz insanlarýn gereksiz bedel ödemesine neden olabilir..

saygýlar,