Sayfa 899/1023 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Bu Amerika işleri tamamen milleti uyutma Amaçlı .. Sıralamışlar birde madde madde [emoji3]. Toplumsal tepkiyi minimum da tutmak tamamen sosyolojik işler. Fazla değil 1-2 sene sonra ne Bronson ne Amerika konumuz olucak. Ama USD hala yukarda olucak.
    El mecburdu devalüasyon yapıldı. Belki hayırlı olur millet tüketmek yerine birazda üretmeyi düşünür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    https://m.youtube.com/watch?v=dUR7ePQTSEg
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Bu Amerika işleri tamamen milleti uyutma Amaçlı .. Sıralamışlar birde madde madde [emoji3]. Toplumsal tepkiyi minimum da tutmak tamamen sosyolojik işler. Fazla değil 1-2 sene sonra ne Bronson ne Amerika konumuz olucak. Ama USD hala yukarda olucak.
    El mecburdu devalüasyon yapıldı. Belki hayırlı olur millet tüketmek yerine birazda üretmeyi düşünür.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ne 1-2 yılı ,anlaşsınlar 1-2 hafta sonra ASLAN TRUMP diye manşet atmazlarsa namerdim...
    Daha 3-5 ay önce Trump la bizim Reis handshake yaparken gösteren resmin altına, "Sizinle yapılacak çok işimiz var" diye manşet atmadılar mı yandaşlar?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şu anda show tv açma gafletinde bulundum haber şu ` RTE nin isteği kabul gördü insanlar döviz bürolarının önünde altın ve döviz bozdurma sırasına girdi, kapalı çarşıda şu anda tabela da Dolar için alış 6.05 satış 6.20 yazıyor ama kimse almıyor herkes satıyor `
    Açık ve net söylüyorum Dolar en kısa zamanda 10 Tl olacak yeterki bu kafada ısrar etsinler...
    İnsanlar reise uyupta dolar satıyorsa dün neden satılmadı bu dolarlar. Hazır %23 Pirimleri görmüşken? Başka mevzu var diyorlar, papaz pilavı yedi diye bir geyik dönüyor. Eğer öyle ise gerçekten tam evlere şenlik politika izleniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu şartlarda 500 milyar Dolar dış borcumuzu neremize koyacağız ?
    Ödemeyiveririz.. yokki deriz. Zaten okadar parayı ödeyemeyeceğimizi biliyor olmaları gerekir.

5. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    pazartesi günü şuna benzer hareketleri yapan birkaç kişi görebileceğimizi düşünüyorum: https://twitter.com/HamdiKoese/statu...056902656?s=19
    YouTuber bu şov amaçlı işte .

Ortaokulda iken aynı yerde çalıştık çıraktı getir götüre bakardı 🤣🤣🤣

Gerçi o zaman bir kaç tahtası eksikti bunun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    ABD, Türkiye'ye 8 şart koştu!

Yaptırım konulmaması için İran'a 3 şart dayatan ABD'nin NATO müttefiki Türkiye'ye 8 şart dayatması dikkat çekiyor.

İşte Washington adeta Türkiye'nin tapusunu istediği o şartlar:

1. Papaz Brunson dahil 15 Temmuz darbe girişiminde rol alan 20 ajanın ivedi serbest bırakılması. ABD, Özellikle Brunson'ın tahliyesi için 15 Ağustos Çarşamba gününe kadar Ankara'ya süre verdi.

2. Türkiye'nin İran'a kapsamlı ambargo uygulaması.

3. Rusya'dan S400 satın alınmaması.

4. Ankara'nın Kudüs politikasını gözden geçirmesi.

5. Kıbrıs Adası etrafında doğalgaz ve petrol aramaktan vazgeçmesi.

6. Halkbank'a kesilecek cezaya razı olunması.

7. Ankara'nın Fetullah Gülen'in iadesini talep eden dosyayı kapatması.

8. Türkiye'nin sahip olduğu kritik madenlerde ruhsatların Amerikan şirketlerine verilmesi.

buna evet diyelim dolar düşsün diyenin kanından şüphe duyarım.........
    bu şartlar olacak diye bilerek doları artırıyorlarsa ta analarına selamımızı iletirim........ps://www.facebook.com/123521044324584/posts/2148926881783980/
    nereden aldın bu bilgileri emrak etgtim yada kim yayınladı bunları heyetin yarımsaatlik toplantısında metin oalrak mı verildi ellerine okuması ve tartışması bile 3 gün sürer ama toplantı yarım saatti
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    pazartesi günü şuna benzer hareketleri yapan birkaç kişi görebileceğimizi düşünüyorum: https://twitter.com/HamdiKoese/statu...056902656?s=19
    Tipik dolarini 4 tl den satip kafayi usutmus adam ornegi

8.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Trump'ın tehdidini açıkladığına göre, papazı bırakmayacak.
    Bende böyle düşünüyorum...
    Salacaktı madem neden tehditi açıklasın?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 899/1023 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •