Sayfa 903/1023 İlkİlk ... 4038038538939019029039049059139531003 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eyvallah dostum, sağol varol.
    Banucann ve Powerpc 15 kasımda yazmaya başladı. Forum 3000 sayfa oldu. Bora yaşar ve british grup yeni bölüm açtı. Ben çok yazmıyorum ama okuyorum. Dolar yükselmesinden kazançlı çıktım mi? Kısa vade evet , uzun vade hayır. Forumun doların yükselmesine etkisi oldu mu? EVET ....

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    8. Maddeye inanani burada gerizekali ilan ediyorum
    https://m.youtube.com/watch?v=506GN40iw9o
    Aynaya bakarsan görürsün..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Dolarım yok.Türk liram bana yeter.Şu yazılanlara bakıyorum hem nalına hem mıhına vuran şahsiyetler var.Para sen neymişsin demeden edilmiyor.YTD
    Burada yazılanları para derdiymiş gibi algılıyorsan ne denebilir ki? Pes vallahi

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ne olursa olsun isterse dolar 8 tl olsun diyenler vatan hainidir
    Kimsenin böyle bir şey istediği yok. Diyoruz ki bu kafayla devam edildiği müddetçe 8 de olur 9 da olur 10 da olur. Bu arada öngörülen 11 olması.
    Hadi şimdi milleti hainlikle suçladıktan sonra koş dolar almaya. Hadi durma

5. Yazılanları okuyunca moralmen bittim. Allah sonumuzu hayır eylesin.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İktidarıyla-muhalefetiyle, bizi seveniyle-sevmeyeniyle hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemi yürüdüğünde hep birlikte kazandığımız gibi, delinip su aldığında da hepimiz aynı akıbete düçar olacağız.

'ORTAKLARIMIZLA DIŞ TİCARETİMİZİ MİLLİ PARA BİRİMİYLE YAPACAĞIZ'

* En büyük ticaret hacmine sahip olduğumuz Çin, Rusya, İran, Ukrayna gibi ülkelerle ticaretimizi milli para birimlerimiz üzerinden yürütmeye hazırlanıyoruz. Avrupa ülkeleri de dolar cenderesinden çıkmak istiyorlarsa onlarla da benzer sistemi kurmaya hazırız.
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...URL_shortening

7. Cumhurbaskani faiz falan artmaz demis. Faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar demis. Bu dolar biraz zor duser

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 903/1023 İlkİlk ... 4038038538939019029039049059139531003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •