Sayfa 666/1252 İlkİlk ... 1665666166566646656666676686767167661166 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Cumhurbaşkanı Erdoğan

Abd papaz brunson için yarın saat 18.00 e kadar serbest bırakmasını istediğini açıkladı .

2.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    ülkeyi tl mevduatçısının parasıyla finansa ediyorlar,, yazık ki yazık..
    Çek abi o zaman sistemden paranı..

Yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Sınır bekçiliğinin artık NATO yla ilgisi yok. Göçmen önlemeyle ilgili anlaşmalarımız var. Eli silahlı hiç kimse Avrupa ülkelerine giremez. Zaten o ışid dahil çoğu silahlı gurup Amerika ve Batı destekli. Gidip Almanya da cihat devleti mi kuracaklar. İncirlik blöfü bile kalmadı artık. Bugün yarın kendileri taşıyacaklar.
    Arkadas sakamisin sen ben 17 tane ulke gezdim gittigim ülkelerde her etnik kimliği bilirim..nasıl giremiyor sınırlara dedektör koymuşlar ötüyormu demir olunca adim adim her santetre kareye askermi dikmişler kimse giremiyor 😂 Fransa'da geçen sene olanlar o olayları yapanlar marsdan isinlanarak geldi haralde 😂 bak Türkiye'nin natoda Afganistan Somali Kosova ve bosnoda askeri var ..turkiye afganistan'dan askerini çeksin ABD hergun 50 ABD askerini morga kaldirir...Kosova bosnodan askerini çeksin kısa sürede Kosova Boşnak Sırp Hırvatistan savaşı çıkar Avrupa'nın ortasında ....hani bilmedigin konularda yazma ....sana kolay gelsin .

Alıntı Originally Posted by tr123456 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan

Abd papaz brunson için yarın saat 18.00 e kadar serbest bırakmasını istediğini açıkladı .
    Çık söyle ******** fetoyu hemen yarın saat 12 ye kadar iade et diye..!!
    restini çek.!!
    Elini dilini bağlayan mı var.!!!
    Çek restini 81 milyon seninle.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Flash Yazıyı Oku
    Arı hesap 2,5 dan bağladım
    32 günlükte 4,5 ve üstü oran verirlerse kabul edicem artık. Çok garip şeyler olursa mevduatı bozarım artık.

6.  Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    Cumhurbaskani bugun dedi ki;

"Bir süredir süren kur oyunu dün zirveye çıkmış, milletimiz duruşunu göstermiştir. Ülkemiz bu oyunun sarmalından en kısa sürede çıkacaktır. Bu oyundan çıkışın yolu üretimdir, faizi minimize etmektir.

Faiz zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bir sömürü aracıdır. Ne yaparsanız yapın, ekonomideki hedeflerimizi gerçekleştirmekten geri durmayacağız."

Bu aciklamalara ragmen faiz artışı opsiyonunu elinizde tutuyorsaniz diyecek birseyim yok.

Saygilar

BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O sözü her zaman söylüyor, çoktandır yani ve üstüne kayda değer miktarda faiz artışı yapıldı. Gösterge 11den 20küsurlara geldi

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Çık söyle ******** fetoyu hemen yarın saat 12 ye kadar iade et diye..!!
    restini çek.!!
    Elini dilini bağlayan mı var.!!!
    Çek restini 81 milyon seninle.!!
    Onu söylerse dolar 8 Olur
    Rest Çekmek Kolay Değil Zaten Şu anki Durum Rest Çekmelerle Geldik.

8. dolarcılar,faizciler,borsacılar

daha halkbank bombası patlamadı,

o şunu demiş bu bunu demiş,
    boş laflarıı bırakın

20 milyar usd ceza kesilse ki ,

şu şartlarda olasılığı oldukça yüksek.

bazıları diyecek ki 20 kesemez,

neden kesemez efendim,

abd hazine bakanlığı deseki,
    ambargoyu deldiniz bizim zararımız bu kadar dese ne denilecek....

daha çok haber akışı var restleşmek için,
    piyasamız daha dibi görmedi
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 666/1252 İlkİlk ... 1665666166566646656666676686767167661166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •