Sayfa 941/1023 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,521 - 7,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Selimde uyarmış ..!!!
    @selimsomcag
    ·
    10 aug.
    2)AKP akıl dışı ekonomik fikirlerde ısrarı ve beton sevdası yüzünden TR'yi moratoryuma sürüklemekte."Biz halkımıza dayanarak buna direniriz" hayalleri kurmayın. Türk halkını üç beş batık inşaatçı için mi aç bırakacaksınız
    Devletin borcu makul düzeyde neden moratoryum ilan edelim. Borç reel sektörde bildiğim kadarıyla bireyler ilan edemiyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    6,25 ten dolar satıyorlar taksimde ve istediğiniz kadar alabilirsiniz kasamız müsait diyorlar. Neden daha düşük fiyattan döviz satıyorsunuz diyorum. Bankalar döviz almıyor diyorlar. Konu nedir bilen var mı?
    Pazartesi günü için bizim bilmediğimiz bir şey biliyor olabilirler. Karaborsa için çok garip bir işleyiş, normalde tersi olmalıydı. Ya bu karaborsa devlet kontrolünde bir strateji izliyor ya da dediğim gibi pazartesi için başka bir şey bekliyorlar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    6,25 ten dolar satıyorlar taksimde ve istediğiniz kadar alabilirsiniz kasamız müsait diyorlar. Neden daha düşük fiyattan döviz satıyorsunuz diyorum. Bankalar döviz almıyor diyorlar. Konu nedir bilen var mı?
    banka nakit döviz alınca belli bir yüzdesini devlete vermek zorunda kalıyor bu yuzden almıyor.

Ahmetg Guest
    Atm den dolari 6.18 den bozdu

Amerikan kredi karti kullandim ayni

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Devletin borcu makul düzeyde neden moratoryum ilan edelim. Borç reel sektörde bildiğim kadarıyla bireyler ilan edemiyor

bunlar tele volecilerin ve degnekçilerinin boş lafları.!!!
    Borçlar ve alacaklar aynı havuzda..!!
    Sular çekildiğinde sinekler balıkları yer..!!!
    Yükseldiğinde ise balıklar sinekleri...!!!
    Kimin kimi yiyeceğine sadece suyun akışı karar verir..!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    banka nakit döviz alınca belli bir yüzdesini devlete vermek zorunda kalıyor bu yuzden almıyor.
    Vadesiz ve vadeli döviz hesaplarında zorunlu karşılık oranı şu an %12.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

başka ülkeden borç almadan 180 milyar ödeyebilecez miyiz. Benzine yuzde 200 suya yelektirige yüzde 100 zam olur ise o başka tabi

8.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    sn zaxxss bu dolar satanlar kim?
    döviz bürosu mu nedir anlayamadım !!!

Sayfa 941/1023 İlkİlk ... 441841891931939940941942943951991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •