Sayfa 14/78 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 621 madde; 105 - 112 arası.

Konu: OZRDN - Özerden Plastik

1. Üretim Elemanı
    ÖZERDEN PLASTİK SAN.TİC.A.Ş.
    İstanbul Avrupa Yakası
    12.07.2018
    0 - 50 Arası Aday Başvurdu
    1285 Görüntüleme

PAYLAŞ
    Favorilere Ekle
    İş Tanımı
    Tercihen Meslek Lisesi mezunu,
    Tercihen Üretim alanında iş deneyimi olan,
    Askerlik hizmetini tamamlamış,
    Sorumluluk sahibi,
    Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,
    Ekip çalışmasına yatkın,
    Sarıyer ve çevresinde ikamet eden.
    Aranan Nitelikler
    Özerden Plastik sanayi hayatına 1958 yılında başlamış olup, 1969 yılından bu yana Ayazağa tesisinde ISO 9001:2000 kalite standartlarına uygun olarak üretim faaliyetlerine devam etmektedir.1958 yılında başladığımız sanayi yolculuğumuza, bugün modern fabrikamızda en son teknolojilerin kullanıldığı makinelerimizle ISO 9001 - 2000 standartlarına uygun olarak ambalaj malzemeleri üretimine devam ediyoruz.

Yıllar içinde özenle oluşturduğumuz marka değerimizi korumak için kaliteli üretim, ticari dürüstlük, iş ahlakı bilinci ve sorumluluğu ile çalışıyoruz. AR-GE çalışmalarımızın ışığında, sektörde ilklere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Ekip ruhu ile çalışan, müşterilerinin beklentileri ve memnuniyeti doğrultusunda en kaliteli hizmeti vererek, ülkemizin öncü koruyucu ambalaj firması olan Özerden Plastik San. Tic. A.Ş. olarak, büyüyen organizasyonumuzda görevlendirilmek üzere Üretim ekibimize takım arkadaşları arıyoruz.
    Özet Bilgiler
    Pozisyon:Üretim Elemanı
    Benzer Pozisyonlar:Üretim İşçisi , Üretim Operatörü , Depo Elemanı , İmalat Elemanı , Vasıfsız Eleman
    Sektör:Üretim - Endüstriyel Ürünler
    Kategori:Üretim / Kalite
    Çalışma Şekli:Tam zamanlı
    Pozisyon Seviyesi:Eleman
    Çalışma Yeri:İstanbul Avrupa Yakası
    İlk Yayınlama Tarihi: 12.07.2018
    Güncelleme Tarihi: 30.07.2018
    Son Başvuru Tarihi: 10.09.2018

2. 3.3. Satışlar
    01.01.2018-30.06.2018 döneminde satışlarımız 28.488.277 TL olarak gerçekleşmiş olup, bu tutarın 10.156.974 TL’si yurt dışı satışlardan oluşmaktadır. 01.01.2017-30.06.2017 döneminde satışlarımız 19.488.871 TL olarak gerçekleşmiş olup, bu tutarın 3.650.931 TL’si yurt dışı satışlardan oluşmaktadır. 01.01.2018-30.06.2018 döneminde satışlardaki büyüme oranı 01.01.2017-30.06.2017 dönemine göre yurt içi satışlarda % 16 artış gösterirken yurt dışı % 178 olarak gerçekleşmiştir. 01.01.201830.06.2018 döneminde 3.470.230 kg satış gerçekleşmiştir. 01.01.2017-30.06.2017 döneminde ise 2.659.777 kg’ satış gerçekleşmiştir. Satışlarımızı ve ihracatımızı artırmak için satış bölümünde geliştirmeler yapılmaya devam edilmektedir.
    3

3. Sayın "bir şey bilmez", adınızın aksine çok değerli bilgiler paylaşıyorsunuz. Bu iş ilanlarını ben de görmüştüm. Bilmediğim bir husus var, belki sizin bilginiz vardır. Şirket hammadde tedariğini nereden ve hangi para cinsinden yapıyor? Yurt içinde döviz bazlı mamul tedariklerinin şu sıralar sıkıntılı olduğunu duyuyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    Sayın "bir şey bilmez", adınızın aksine çok değerli bilgiler paylaşıyorsunuz. Bu iş ilanlarını ben de görmüştüm. Bilmediğim bir husus var, belki sizin bilginiz vardır. Şirket hammadde tedariğini nereden ve hangi para cinsinden yapıyor? Yurt içinde döviz bazlı mamul tedariklerinin şu sıralar sıkıntılı olduğunu duyuyoruz.
    2.3.2 Stoklar

Şirket’in stokları; polietilen, alüminyum folyo gibi hammaddeler, ebatlandırılmış mamuller ve işletme malzemelerinden oluşmaktadır. Stoklar, maliyetin veya net gerçekleşebilir değerin düşük olanı ile değerlenir. Net gerçekleşebilir değer işin normal akışı içinde, tahmini satış fiyatından tahmini tamamlama maliyeti ve satışı gerçekleştirmek için gerekli tahmini satış maliyeti toplamının indirilmesiyle elde edilen tutardır. Stokların maliyeti tüm satın alma maliyetlerini, dönüştürme maliyetlerini ve stokların mevcut durumuna ve konumuna getirilmesi için katlanılan diğer maliyetleri içerir. Maliyet, ağırlıklı ortalama yöntemine göre hesaplanmaktadır. Net gerçekleşebilir değer, olağan ticari faaliyet içerisinde oluşan tahmini satış fiyatından tahmini tamamlanma maliyeti ve satışı gerçekleştirmek için gerekli tahmini satış maliyeti toplamının indirilmesiyle elde edilen tutardır (Dipnot 6).

polietilen hammadesini türkiyede PETKİMİN üretimi var.dolaylı yoldan oradan alıyor.alüminyum folyo oda türkiyede üretiliyor.

zaten bakın kur artışı şirketde olumsuz etkisi yok onun belgesi aşğıda;

2.3.11 Kur değişiminin etkileri

Yabancı para cinsinden yapılan işlemler, işlemin yapıldığı günkü döviz kurlarından TL’ye çevrilmiştir. Finansal durum tablosunda yer alan yabancı para birimi bazındaki parasal varlıklar ve yükümlülükler finansal durum tablosu tarihindeki döviz kurları kullanılarak TL’ye çevrilmiştir. Bu işlemler sonucunda oluşan kur farkları kapsamlı gelir tablosuna dahil edilmiştir.

SADECE 3 ADET MAKİNA ALINDI ONLARDA DOLAR CİNSİNDEN ÖDEME YAPILDI.FİNANASAL KİRALAMA YÖNTEMİYLE.YANİ FAİZ ÖDEYECEK.(251.000 dolar).YTD:YTD.

5. hisse ne zaman temettü ve bedelsizini verecek arkadaşlar

6.  Alıntı Originally Posted by seray Yazıyı Oku
    hisse ne zaman temettü ve bedelsizini verecek arkadaşlar
    bedelsizi 25.06.2018 tarihinde %8.13 verdi.
    Temettü ise 15.08.2018 tarihinde verdi hesaba 17.08.2018 tarihinde gececektir.

7. kimsede yok buralarda noluyo bu kağıda bilen varmı

1 kaç gün önce 4 lira üstüne attıkları kağıt şimdilerde 3 liralara düşmüş tuvalet kağıdı

Sayfa 14/78 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •