Sayfa 526/774 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by YUSUFUM01 Yazıyı Oku
    Oğlumun gittiği özel okul !!!
    Geçen yıl teşvik için basvurdum !!
    Teşvik çıkmadı okulda teşvik çıkanların hepsi akp li çıktı
    Mudurle aramiz iyi konuştuk biraz adam dertli dertli anlattı bıktık dedi ..
    Rumenige al işte sen bu düzenin savunucususun ben yasayim millete ne olursa olsun adaletsizlik pacalarinizdan akiyo artık okullarda bile torpil yandascilik akp liysen heryol açık ve bunu hak olarak goruyolar haram helal umurlarinda değil

Yazıklar olsun ülkenin içine sictiniz.

Sen devam et burda savunmaya
    Dibine kadar hayır.

HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tanımadığın insanlara maaşlı trol diyemezsin , senin birinin trolü olup olmadığını nerden bileceğiz ?

otomatik karalama makinesisiniz ayıp !

oğlun için alsaydın teşviği aynı lafı edecekmiydin ?

sen gidip o ülkenin içine ...tınız lafını söyleyesene bakiyim devlet büyüklerine ? seni tutan yok

adam yıllar önce yazarkasa atmıştı sende git çık başbakanlık merdivenlerine aynen demin o dediğini de bakiyim hadi ?

burda kkavyeyle olmaz o iş , doğru düzgün yazacaksanız yazın sağa sola saldırıp durmayın

hızınızı sandıkta alın yada mitinglere gidin avaz avaz bağırın , ama ne çıkarsa o sandıktan razı olun hazmedin

bu başlık sizin deşarj alanınız değil
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. Eski iktidarlar dönem öğrenciler kitap bulamıyordu piyasadan, günümüzde öğrencilere bedava tablet veriliyor fark bu işte.Tabiki evet.

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    tanımadığın insanlara maaşlı trol diyemezsin , senin birinin trolü olup olmadığını nerden bileceğiz ?

otomatik karalama makinesisiniz ayıp !

sen gidip o ülkenin içine ...tınız lafını söyleyesene bakiyim devlet büyüklerine ? seni tutan yok

adam yıllar önce yazarkasa atmıştı sende git çık başbakanlık merdivenlerine aynen demin o dediğini de bakiyim hadi ?

burda kkavyeyle olmaz o iş , doğru düzgün yazacaksanız yazın sağa sola saldırıp durmayın

hızınızı sandıkta alın yada mitinglere gidin avaz avaz bağırın , ama ne çıkarsa o sandıktan razı olun hazmedin

bu başlık sizin deşarj alanınız değil
    rahmetli ecevitin yanında iki koruma vardı..şimdiklierin yanınada 1500 tane var ,,ancak ikiyüz mt seslenir ondan sonra yakapaça birgüzel dövülür sonra terörist damgası vurulup idam olsa idama götürürler olmadıgı için ömür boyu veya muhebbet olur ... ecevit ne yaptı hiçbirşey halk herzaman haklıdır demiştir..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Özhan Canaydın'ın fabrikasına durmadan işçi aldırttılar !

Rahmetliyi batırdılar ..
    british seninki ahmet özalın babamı şunlar bunlar öldürdü sözlerine benzedi ? tanıyomuydun rahmetli canaydını ? ben tekstilciyim tanıyorum, biesseci ile çok çalıştım ben kumaş/konfeksiyon işi yaptım

rametli canaydın pankreas kanseri tedavisi görüyordu uzun süre mekanı cennet olsun,

bakın yapmayın otomatik karalamayı vebal altına girmeyin
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

6. murat canaydın hayatta ; ama, konuşamaz !!!!!!!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. hayim fresko ?????
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Sayfa 526/774 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları