Artan

484,00 10 18:10
286,25 9.99 18:10
289,25 9.98 18:10
12,24 9.97 18:10
295,50 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 18:10
39,54 -9.97 18:10
37,04 -9.97 18:10
16,09 -9.96 18:10
229,90 -9.93 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.047.116.287,75 18:10
7.132.495.674,06 18:10
6.016.189.385,14 18:10
5.796.789.847,70 18:10
5.651.868.803,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Anes55 Yazýyý Oku
    Böyle Yazmasaydýn iyiydi! Þimdi hemen Troll olursun..... adam Troll olunca aksi fikir beyan eden herkesi troll zannediyor.

SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim en azýndan duruþum belli.Ben dolarýn düþmesinden,Devletimin güçlenmesinden yanayým.Duruþunu belli edemeyenler utansýn.

LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by tohmanhuseyin Yazýyý Oku
    Benim en azýndan duruþum belli.Ben dolarýn düþmesinden,Devletimin güçlenmesinden yanayým.Duruþunu belli edemeyenler utansýn.

Dolarýn düþmesinden yana olmak baþka,dolar düþer demek baþka.Sizin öngörünüz ne misal 3 ay sonra kur ne olur.Rahibi falan yolladýk,amerikayla barýþtýk misal,sonraki gidiþat ne olur.

3.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Dolarýn düþmesinden yana olmak baþka,dolar düþer demek baþka.Sizin öngörünüz ne misal 3 ay sonra kur ne olur.Rahibi falan yolladýk,amerikayla barýþtýk misal,sonraki gidiþat ne olur.
    'Mesele sadece Gezi Parký deðil arkadaþ. Sen hâlâ anlamadýn mý? Haydi gel''.diyen zihniyet o gün ülkeyi iç savaþ ile yýkmak istiyordu bugün ise
    'Mesele sadece Papaz ve kur meselesi deðil arkadaþ. Sen hâlâ anlamadýn mý? Hadi gel' diyen zihniyet ülkeyi kurtarmaya çalýþýyor.Söylem ayni fakat eylem farklý.Sen hala anlamadýn mý????

Alýntý Originally Posted by tohmanhuseyin Yazýyý Oku
    'Mesele sadece Gezi Parký deðil arkadaþ. Sen hâlâ anlamadýn mý? Haydi gel''.diyen zihniyet o gün ülkeyi iç savaþ ile yýkmak istiyordu bugün ise
    'Mesele sadece Papaz ve kur meselesi deðil arkadaþ. Sen hâlâ anlamadýn mý? Hadi gel' diyen zihniyet ülkeyi kurtarmaya çalýþýyor.Söylem ayni fakat eylem farklý.Sen hala anlamadýn mý????

Bunlar benim soruma cevap deðil.Burasý dolarda yükseliþ olur topiði.Siz de 3 ay sonra dolar düþecek diye yazýn bir fikriniz olduðunu anlayalým.Yoksa misal benzin istasyonlarýna gidip ordakilere bu fiyatlar ne lan dolar arttý diye zam koymuþsunuz düþecek bunlar hadi vatan savunmasýna diyormuyuz,ya da eve doðalgaz faturasý gelice bu ne lan vatan dertde siz dolar arttý diye bu faturayý artýrmýþsýnýz diye kavga ediyormuyuz,aslýnda onlarla da mücadele etmek lazým o zaman di mi ,ne dersiniz.

5.  Alýntý Originally Posted by tohmanhuseyin Yazýyý Oku

Hâlâ anlamadýðýn þu:Biz burda durum tespiti yapýyoruz...
    Milliyetçilik yarýþtýrmýyoruz...

Dolar düþecek veya yükselecek diyoruz...(aklýmýzýn erdiðince...!!!)
    Yükselsin ve düþþün deðil...

Yeteri kadar açýk ve net oldu mu?

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

Ya hakikaten deðiþik bir milletiz.Hepimiz tavýr versek ekonomik gerçekler deðiþir sanýyoruz.Sonra ya þu kanal istanbul falan palavra,havaalanlarý,yollar falan iyi de borçla yapýyoruz bunlarý yapmayalým bu þekilde dendi mi,devlet büyüklerimiz oturur karar verir ben karýþamam.E onlar o kararlarý öyle verdikleri için bugün dolar karþýsýnda milli paramýz deðer kaybediyor.Biraz analitik düþünülse anlaþýlýr da ,iþin içine baþka duygular sokulmaya çalýþýnca analiz falan hemen çöpe gidiyor.Yoksa allah belasýný versin trumpýn benim gönlümden geçen de 1 dolar 50 kuruþ olsun .1 lira bozan 2 dolar alsýn karþýlýðýnda,hadi elele tutuþalým evrene yollayalým bakalým güçlü temennilerimizi,belki olur,kimbilir.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •