Sayfa 76/1024 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dedim size bugün rahat vermez troller dolarcılara....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Bu savaşı Türk Devleti Türk Milleti Kazanacak Net!!! Dünyanın kayan yeni ticaret eksenindeki yerimiz belli ! Son çırpınışları doların gitmeye çalıştığı yerde kimse dönüp yüzüne bakmayacak[emoji123][emoji123]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İnşAllah içimizdeki dolar sevicilerilere inat Türk Milleti Kazanacak[emoji106][emoji106][emoji106]

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yeni dolar band aralığı bir müddet 6.5 ile 7 arası.Bence de artık dolar artışı yeter.Fazlası bu kadar hızlı bir şekilde artan dolar anlamında çok ama çok zararlı.Memleket batar cidden.

4. onu bunu bilmem de bir gün her türk ekonomist olacak. ülke büyük bir ekonomi okuluna döndü, herkes olanın bitenin iç yüzünü öğrenmeye çalışıyor...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Anes55 Yazıyı Oku
    Böyle Yazmasaydın iyiydi! Şimdi hemen Troll olursun..... adam Troll olunca aksi fikir beyan eden herkesi troll zannediyor.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim en azından duruşum belli.Ben doların düşmesinden,Devletimin güçlenmesinden yanayım.Duruşunu belli edemeyenler utansın.

Alıntı Originally Posted by tohmanhuseyin Yazıyı Oku
    İnşAllah içimizdeki dolar sevicilerilere inat Türk Milleti Kazanacak[emoji106][emoji106][emoji106]

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by tohmanhuseyin Yazıyı Oku
    Benim en azından duruşum belli.Ben doların düşmesinden,Devletimin güçlenmesinden yanayım.Duruşunu belli edemeyenler utansın.

Doların düşmesinden yana olmak başka,dolar düşer demek başka.Sizin öngörünüz ne misal 3 ay sonra kur ne olur.Rahibi falan yolladık,amerikayla barıştık misal,sonraki gidişat ne olur.

duruşunuz belli domalak duruşu rahat yalayabiliyorsunuz adam olun biraz çizginiz olsun emmeyede gömmeyede uyum sağlamayın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 76/1024 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •