şirketin hakketiği yerlerde olmadığı kesindir...geçmişte 1,07 -1,94 aralıklarından 3,5 milyon adet hisse geri alımı olmuştu...umulur ki şirket tekrardan böyle bir yola başvursun..bir de adam akıllı bir tahta yapıcı görevlendirir iseler hisse ederine çıkar...aksi halde iş bizim gibi ky ya kalmışsa iş zor...çünkü ky bir hissenin değerini anlamak için illa ki gidişini görmesi lazım...gittiğini görmeden borsanın en değerli hissesini dahi versen tutmaz...
2010 yıllarında oldukça tecrübeli vede temel analizci orta çaplı bir yatırımcı arkadaşımız vardı...o vakitlerde ben de hep teknik analiz takılırdım...teknikçi olarak temel analizcilerin düşünce yapılarını çok merak ederdim..ona hangi hisseyi sorduğumda şu hisseyi 2-3 yıl tut şu kadar olur diyordu...benden yapamayacağım şeyleri söylerdi..
o vakitler logo hissesini 4 tl civarlarında iken alabileceğimi çünkü yakında tüm işletmelerin logonun ürettiği muhasebe programını kullanacağını dolayısı ile kar edeceğini söylemişti...o vakitler almadık aradan bir kaç yıl geçtikten sonra hakketen de agresif hareketler ile çıkış yaptı...
bazen hisselerin temel değeri çok sonradan anlaşılabiliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri