Sayfa 382/760 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Ç1'de 6,7 milyonluk elyaf satışı olmadığından Ç2'deki ciro artışı kur artışından değil de Elyaf satışından gelmiş diyebiliriz. Ç2'deki elyaf satışını düşersek ciro 44,3 milyona iner. Bu da Ç1'de 43 milyon olan ciroda döviz artışının çok anlamlı bir fark yaratmadığını gösterir.
    S1 çeyrek verilerinde stok ve döviz kredi miktarları artmıştı. Sanırım aldıkları kredi ile elyaf almışlar. Elyaf petrol türevli olduğu için fiyatı döviz cinsinden olması lazım. Kurun artmasıyla kullanılan kredinin farkını buradan çıkartmışlar. Zaten kredi borcuda yaklaşık yıl sonu seviyelerine gelmiş gibi görünüyor. Kazandıkları para ile kredi kapattıklarını varsayarsak.

Yatırım tavsiyesi değildir.

2. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. saat 11.31 fiyat 1,41
    bu not burda kalsın saat 16:30 da yine yazacağım

4. şirketin hakketiği yerlerde olmadığı kesindir...geçmişte 1,07 -1,94 aralıklarından 3,5 milyon adet hisse geri alımı olmuştu...umulur ki şirket tekrardan böyle bir yola başvursun..bir de adam akıllı bir tahta yapıcı görevlendirir iseler hisse ederine çıkar...aksi halde iş bizim gibi ky ya kalmışsa iş zor...çünkü ky bir hissenin değerini anlamak için illa ki gidişini görmesi lazım...gittiğini görmeden borsanın en değerli hissesini dahi versen tutmaz...

2010 yıllarında oldukça tecrübeli vede temel analizci orta çaplı bir yatırımcı arkadaşımız vardı...o vakitlerde ben de hep teknik analiz takılırdım...teknikçi olarak temel analizcilerin düşünce yapılarını çok merak ederdim..ona hangi hisseyi sorduğumda şu hisseyi 2-3 yıl tut şu kadar olur diyordu...benden yapamayacağım şeyleri söylerdi.. o vakitler logo hissesini 4 tl civarlarında iken alabileceğimi çünkü yakında tüm işletmelerin logonun ürettiği muhasebe programını kullanacağını dolayısı ile kar edeceğini söylemişti...o vakitler almadık aradan bir kaç yıl geçtikten sonra hakketen de agresif hareketler ile çıkış yaptı...

bazen hisselerin temel değeri çok sonradan anlaşılabiliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. şeker sanki fake yapmış gibi gözüküyor. sattığını alıcak gibi

6.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Boşuna yazmayın zararım yok hisseyi alalı az zaman oldu fakat gerçek şudur geçen sefer yazdım 15 gün ceza aldım gene yazacağım hisse 1 dolardan 1.59danhalka açılmıştır şu anda 20 centtir 1.40dır 7 sene geçmiştir işin özü bu karla bile gitmemişse geri geldiyse spakülatör hırsızdır buna alet olan şirket sahibi daha büyük hırsızdır işin özü budur şimdi de gap kapatmak için yırtınmaktadır ödüller kazanmış bir şirket sahibine yakışmamaktadır bu yazıların okunduğu da kesindir.Biraz utanmaları varsa şirketlerine sahip çıkarlar.
    O yıldan beri kazanılan paralar otele yatırıldı. O zaman turizm iyiydi ve 5 yıldızlı otel açmak modaydı. Otel döviz borcundan dolayı halen şirketin sırtında kambur olarak duruyor.
    Borç bitip kendi faaliyetlerine odaklandığında on numara şirket olacak.

7. Dün size anlatmaya çalıştığım tam da buydu piyasa bu kadar iyi olmasa eksi bile açılırdı 2 sean 1.37 1.38 de gap var orayı kapatıp yataya geçer sonrası piyasaya bağlı.saygılarşu an 1.40

8.  Alıntı Originally Posted by donju Yazıyı Oku
    saat 11.31 fiyat 1,41
    bu not burda kalsın saat 16:30 da yine yazacağım
    sil şu notunu, kekom sildir şu notu......

Sayfa 382/760 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •