Sayfa 98/1024 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

penguin..!!!
    Oynayalım.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    yakında

"eeeyyyyy ios çular.. size sesleniyorum. gelin androide geçin.. bir gün, iki gün sıkıntınız olabilir.. ancak bu yerli ve mili bir mücadeledir…"

derse şaşmam.

Android has be has Amerikan malıdır. Hatta iphone'dan daha fazla Amerikan ürünüdür, zira %100'ü bir Amerikan şirketi olan google tarafından Amerika'da üretilmiştir. Vestel venüs cep telefonundan android işletim sistemini çıkartırsak geriye sadece bir kabuk kalır.

Durum samsung için de değişmez. Amerika ZTE adlı firmaya ambargo koyduğu için ZTE android işletim sistemini yükleyememiş ve cep telefonu üretimini durdurmak zorunda kalmıştır.

NOT: (ZTE aynı zamanda Türkiye'deki NETAŞ'ın da yeni sahibidir. )
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Android has be has Amerikan malıdır. Hatta iphone'dan daha fazla Amerikan ürünüdür, zira %100'ü bir Amerikan şirketi olan google tarafından Amerika'da üretilmiştir. Vestel venüs cep telefonundan android işletim sistemini çıkartırsak geriye sadece bir kabuk kalır.

Durum samsung için de değişmez. Amerika ZTE adlı firmaya ambargo koyduğu için ZTE android işletim sistemini yükleyememiş ve cep telefonu üretimini durdurmak zorunda kalmıştır.

Yani kısaca gavurdan kaçış yok.

4. Akp çatısı ne zaman dolarini bozarsa o zaman tepe derim.

Bu arada mhp dolarlarini bozdu diyorlar, onlarıda keklemis olabilirler.

5. Saatlik fena sıkışmış..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Merak ettim baktim, bugun Trump ZTE ve Huewi telefonlari, hukumet calisanlarina yasaklamis!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

o zaman boşuna geçmeyeyim androide :) teşekkürler sn rxpu.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Merak ettim baktim, bugun Trump ZTE ve Huewi telefonlari, hukumet calisanlarina yasaklamis!
    İşte ucuz imalat gücünün tıkandığı nokta. İçindeki yazılımı ve bulut bağlantısının fişini çektiğin zaman milyar dolarlık üretim hatlarının 1 tane dahi telefon üretebilmesi mümkün olmuyor. Aynı şey ne yazık ki Vestel , NETAŞ, Casper , Exper gibi *yerli* bilgisayar , elektronik ve haberleşme ekipmanları imalatçıları için de geçerli. Hatta ve hatta olay çok kısa bir gelecekte televizyonları da kapsayacak şekilde genişletilebilir.

Trump'ın şımarıklığının nedeni işte bu gücün aktığı çeşmenin musluğunu elinde tutuyor olması.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 98/1024 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •