Sayfa 467/928 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Bakalım bu zararı getiren yönetim ve yönetim kurulu üyeleri maaşımız yetmez deyip, huzur paylarını almaya devam etmişler mi ? Merakla bekliyoruz. Eğer bu dönemde aldılarsa, bu zarara alınan huzur payını herkes cümle aleme duyurmalı bence. Duyurmalı ki gırtlağa kadar zarara batmış şirketten huzur payı alan bu zihniyet artık tarih olsun. Twitter 'da show yapanlar eğer gerçekten milli bir duruş göstereceklerse, öncelikle çiftçinin öz malı olan bu şirketten ve dolar yerine ülkenin milli şirketine yatırım yapmış yatırımcıların önünden çekilmeliler ve maaşlarına ilave aldıkları huzur payından vazgeçmeliler. Yoksa istediklerini söylesinler şirket bu zararda iken birde üste huzur payı almayı kendilerine zul görmeyenler bize havadan ahkam kesmesin artık.

Hoş benim bu yönetime zerre kadar güvenim yok. Gördüklerim, göreceklerimin teminatı olur sadece. Bunu çok iyi biliyorum. Yıllardır şirket solo bütçesinde yaptıkları cücük karla başarılıyız diye övünen bu yönetimin başarısı ortadadır. Bu şirketin başına sektörden olan ve kariyeri sektörel açıdan baştan sona bütünlük gösteren yöneticiler gelmeli artık. Dönün yönetimin kariyer cv lerine bakın ne dediğimi anlarsınız. Yeter artık ettiğiniz.

y.t.d.
    Son düzenleme : denizebakan; 15-08-2018 saat: 14:17.

2.  Alıntı Originally Posted by denizebakan Yazıyı Oku
    Bakalım bu zararı getiren yönetim ve yönetim kurulu üyeleri maaşımız yetmez deyip, huzur paylarını almaya devam etmişler mi ? Merakla bekliyoruz. Eğer bu dönemde aldılarsa, bu zarara alınan huzur payını herkes cümle aleme duyurmalı bence. Duyurmalı ki gırtlağa kadar zarara batmış şirketten huzur payı alan bu zihniyet artık tarih olsun. Twitter 'da show yapanlar eğer gerçekten milli bir duruş göstereceklerse, öncelikle çiftçinin öz malı olan bu şirketten ve dolar yerine ülkenin milli şirketine yatırım yapmış yatırımcıların önünden çekilmeliler ve maaşlarına ilave aldıkları huzur payından vazgeçmeliler. Yoksa istediklerini söylesinler şirket bu zararda iken birde üste huzur payı almayı kendilerine zul görmeyenler bize havadan ahkam kesmesin artık.

Hoş benim bu yönetime zerre kadar güvenim yok. Gördüklerim, göreceklerimin teminatı olur sadece. Bunu çok iyi biliyorum. Yıllardır şirket solo bütçesinde yaptıkları cücük karla başarılıyız diye övünen bu yönetimin başarısı ortadadır. Bu şirketin başına sektörden olan ve kariyeri sektörel açıdan baştan sona bütünlük gösteren yöneticiler gelmeli artık. Dönün yönetimin kariyer cv lerine bakın ne dediğimi anlarsınız. Yeter artık ettiğiniz.

y.t.d.
    Sektörün canlı olduğu 1. Çeyrekte zarar açıklayan şirketten bu çeyrek zaten bir umudum yoktu yemeye dewam zararımız bekleme maliyetiyle beraber artı kurfarkı enflasyon dahil hesaplarsak kafayı yememek elde değil sonra çıkarlar milli duruş falan önce milli şirketlere bakın soygun üstüne soygun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Söylenecek söz çokta şu borsada en büyük hata devlet şirketlerine yatırım yapmak

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Gübretaş göz önünde olmadığı için soyan soyana yiyen yine bunların huzr payı değil ewlerinde huzur olmasın inşallah

5.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Gübretaş göz önünde olmadığı için soyan soyana yiyen yine bunların huzr payı değil ewlerinde huzur olmasın inşallah

zarar bu kadar çok olmaz....konsolide gelsin bakalım....eskiden yurt içi kötü idi razi iyi idi.....eskiye dönüş olmuşsa iyi....razi bilançosu bakalım nasıl olacak....ben tam tersine olumluya gideceğini düşünüyorum bilançonun....iran tarafı düzelsin yeter...

6. Devlet yakın hiç bir hisseye girmem memur zihniyetiyle yönetiliyor...birde bal tutan parmağını yalıyor....zarar enflasyon ve döviz üzerinden yüzde 80 gibi ....ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hani İbrahim yumaklı denen zat Gübretaşın konsolide olmayan karının 2017/9 ayında olan 32 milyondan aşağıda olmayacak diye söz vermişti ekranlarda 16 Kasım 2017 de.
    Bunu ekrana grafik koyarak bloomberg tv de gerine gerine söylemişti.
    Sözün bittiği yer buralar. Hep kendi ceplerini düşünerek hareket ediyorlar.
    Allah belasını versin hepsinin.

https://twitter.com/bloomberght/stat...30806436843520

8.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Devlet yakın hiç bir hisseye girmem memur zihniyetiyle yönetiliyor...birde bal tutan parmağını yalıyor....zarar enflasyon ve döviz üzerinden yüzde 80 gibi ....ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yüzde 80 ise birşey değil ortak daha fazladır hesaplama hatası var bence

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 467/928 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •