Originally Posted by
denizebakan
Bakalım bu zararı getiren yönetim ve yönetim kurulu üyeleri maaşımız yetmez deyip, huzur paylarını almaya devam etmişler mi ? Merakla bekliyoruz. Eğer bu dönemde aldılarsa, bu zarara alınan huzur payını herkes cümle aleme duyurmalı bence. Duyurmalı ki gırtlağa kadar zarara batmış şirketten huzur payı alan bu zihniyet artık tarih olsun. Twitter 'da show yapanlar eğer gerçekten milli bir duruş göstereceklerse, öncelikle çiftçinin öz malı olan bu şirketten ve dolar yerine ülkenin milli şirketine yatırım yapmış yatırımcıların önünden çekilmeliler ve maaşlarına ilave aldıkları huzur payından vazgeçmeliler. Yoksa istediklerini söylesinler şirket bu zararda iken birde üste huzur payı almayı kendilerine zul görmeyenler bize havadan ahkam kesmesin artık.
Hoş benim bu yönetime zerre kadar güvenim yok. Gördüklerim, göreceklerimin teminatı olur sadece. Bunu çok iyi biliyorum. Yıllardır şirket solo bütçesinde yaptıkları cücük karla başarılıyız diye övünen bu yönetimin başarısı ortadadır. Bu şirketin başına sektörden olan ve kariyeri sektörel açıdan baştan sona bütünlük gösteren yöneticiler gelmeli artık. Dönün yönetimin kariyer cv lerine bakın ne dediğimi anlarsınız. Yeter artık ettiğiniz.
y.t.d.
Yer İmleri