Sayfa 297/946 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. sabah yfinansin endeks hisselerinde ve bizde satişta olduğunu yazmiştim. ama gelgörki ne hamle yapabildim nede olayin bukadar abartili bi hal alabilecegini tahmin ettim. sonuç herzamanki tektu hüsrani
    katar in türkiyeye doğrudan 15 milyar dolar yatirim haberi ve yfinansin elindeki malin bitmiş olma umudu ile birgünu bitirdik. umalimki yarin güzel bi gün olsun artik.

katar emirine alaçatidan 5-10 villada veririz

2. Arkadaşlar ben is yatırımla çalışıyorum bugünkü takasta 1.850.000 lot citibank net alımda gözüküyor yalnisim varsa duzeltin sözlerim bilgi amaclidir

3. 3 günlük takas pt sa cars
    Finansın elinde 240bin kalmis

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Podolsky Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben is yatırımla çalışıyorum bugünkü takasta 1.850.000 lot citibank net alımda gözüküyor yalnisim varsa duzeltin sözlerim bilgi amaclidir
    Bugünkü takasta city hiç göremedim
    Acaba virman falan mı var?

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by alimisoglu Yazıyı Oku
    arkadaşlar asıl önemli olan konu bedelli sermaye arttırımından gelecek fonun kısa vadeli borçların ödenmesinde kullanılacağı idi. ancak 2018/6 bilançoda 2017/12 aylık taki kısa vadeli borçlar aynen duruyor . yoksa benmi yanlış görüyorum . bilgisi olan arkadaşlar varsa incelerse sevinirim. saygılar
    Yatırımcılarla iyi bir oyun oynandı...

Finas borcu azaltacağım diye yatırımcılardan para toplandı ve parası olmayıp bedelliye katılmayanların haklarını akarak 0.89 uza ortaklık oranlarını artırmış oldular.

Sonra bedelliden koydukları parın daha fazlasıyla Tektı ya kendilerine ait May Boya satın aldılar. Paralar tekrar kendilerine aktarmış olduğu için askında bedelliden şirkete kendileri birşey koynamış oluyorlar.

Tabi kendilerine ait may boyanın finas borcu çok olduğu için tektu nun gşnas borcu dahada artmış.

Ayrıca bu may boyanın gayrimenkulleri çok fiyatlı alınmış ve şirkete katlısı tartışılır

6.  Alıntı Originally Posted by Podolsky Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben is yatırımla çalışıyorum bugünkü takasta 1.850.000 lot citibank net alımda gözüküyor yalnisim varsa duzeltin sözlerim bilgi amaclidir
    Evet doğru. Hatta yarın 1 milyon daha görünecek. Pazartesi bizim gördüğümüz Yatırım finansman malı alıp Cİty e virmanlamış. Bugünde sattı zaten.
    Yazdıklarım kendi düşüncelerimden ibaret olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Sayın sebetra burada ancak yazıyorum resim gönderebilsem gönderecem beceremiyorum teknolojinin biraz gezisindeyim 😀 fakat is yatırım da öyle gözüküyor bunun kokusu cikar

8. 126486AGM TŞK arkadasim

Sayfa 297/946 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •