Sayfa 417/1013 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

AB merkez bankasının satın aldığı elindeki tahvil miktarı
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    O alternatif coinler parlayıp parlayıp sönerler böyle dönem dönem. Hiçbiri bitcoin gibi kalıcı olmayacak. Ethereum'un bitcoin'den daha iyi yaptığı hiçbir şey yok. Ben o fikri bulan beyine yaparım yatırımımı, allayıp pullayanlara değil.
    Bunlari bulan beyinlere nasil yatirim yapacagiz???.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ipini koparan
    Avrupa ya ve usa ya gidiyor.

Ha
    Usa dan veya avrupa dan gelip Tc vatandasi olan var mi bilmem?

Varsa tanismak istetiz .

4.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Bunlari bulan beyinlere nasil yatirim yapacagiz???.

Bitcoin alarak?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Ipini koparan
    Avrupa ya ve usa ya gidiyor.

Ha
    Usa dan veya avrupa dan gelip Tc vatandasi olan var mi bilmem?

Varsa tanismak istetiz .

Istanbul daki herhangi bir ozel sirketin bankanin yada fabrikanin merkezine gidin iddia ediyorum Amerikadan donmus birilerini gorursunuz. Zaten oyle bir is bulmasa donmez adam.

Istanbul un elit kesimlerine gidin sokakta sagda solda hep Amerikan plakali araba yada Amerikadan su gelmis bu gelmis bu kesin donus yapmis birilerini duyuyorsun. Ben Kusadasindaki yazlikta bile 2-3 tane boyle ABD de okumus 3-5 sene kalip geri kacmis (Donmus degil kacmis) akademisyenle tanismistim. hemde 1 hafta icinde. Kusadasi 2.sinif bir yer daha elit yerlerde daha cok karsilasirsiniz. Tanistiktan sonra muhabbet hep su yone gidiyor. "Allah kurtarsin" "Amerika eskisi gibi degil" "oradan iyi kactik" "sen nasil dayandin bu kadar sene oraya?" "biz cok sukur donduk Allahim kabus gibiydi" "memleket gibisi varmi?" vs vs vs

Donenler hep duzgun saglam insanlar donemeyenler bizim gibi 2. sinif. 2. siniftan kastim TR ye dondugu zaman is bulmasi saibeli tipler.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Istanbul daki herhangi bir ozel sirketin bankanin yada fabrikanin merkezine gidin iddia ediyorum Amerikadan donmus birilerini gorursunuz. Zaten oyle bir is bulmasa donmez adam.

Istanbul un elit kesimlerine gidin sokakta sagda solda hep Amerikan plakali araba yada Amerikadan su gelmis bu gelmis bu kesin donus yapmis birilerini duyuyorsun. Ben Kusadasindaki yazlikta bile 2-3 tane boyle ABD de okumus 3-5 sene kalip geri kacmis (Donmus degil kacmis) akademisyenle tanismistim. hemde 1 hafta icinde. Kusadasi 2.sinif bir yer daha elit yerlerde daha cok karsilasirsiniz. Tanistiktan sonra muhabbet hep su yone gidiyor. "Allah kurtarsin" "Amerika eskisi gibi degil" "oradan iyi kactik" "sen nasil dayandin bu kadar sene oraya?" "biz cok sukur donduk Allahim kabus gibiydi" "memleket gibisi varmi?" vs vs vs

Donenler hep duzgun saglam insanlar donemeyenler bizim gibi 2. sinif. 2. siniftan kastim TR ye dondugu zaman is bulmasi saibeli tipler.
    "Amerikan Plakalı" araba?, ben neden böyle bir şey görmüyorum. hadi almanya plaka desen anlarımda o hayvan gibi yakan araçları koca okyanusu geçirip buraya neden getirirler?hadi getirdin devlet haracını almadan sana onu kullandırır mı? yok arkadaş sen uçmuşsun. İstanbul'u her gün turlarım daha bir kere ABD plakası görmedim! tam tersine parası olan yurtdışına kaçmakla meşgul.

7. Kafan çok güzelmiş kardeşim güle güle kullan. Amerikan plakalı arabaymış.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    TR de tam tersi, beyin göçü ABD ve avrupaya son hızıyla devam ediyor. kimse nin TR ye döndüğü falan yok, dönen saflar şu an geri dönmeye başladı. bence sen hayal aleminde yaşıyorsun. madem senin dediğin gibi buradan gidenler nereye gidiyor yer altına mı? ABD homojen bir ülke değil kabul ama yaşayanda gayet iyi yaşıyor. TR de yaşanacak büyük çöküş sonrası beyin göçünün dahada artmasını bekliyorum.
    Turk insaninin yanilgisi surada basliyor

Hani dedin ya Amerikada iyi yasayanda iyi yasiyor. Bir kere Turk insani cok para = kaliteli hayat diye bir denklem kurmus kafasinda

TR de herkes benim maasimi soruyor soyleyince woooow.

Sunu unutma

Hangi ulkede veya toplumda yasarsan yasa kac para kazandiginin rakamsal bir degeri anlami yok

Anlami olan ve senin hayat kaliteni yukselten unsur senin toplumdaki konumun. Konum = unvan, yetistigin aile, yasadigin mahalle, mezun oldugun lise yada universite, evil oldugun kadin, soyadin vs vs vs vs

bu yukaridakiler olmadikca yillik maasin istedigi kadar yuksek olsun cok yavan ve kalitesiz bir hayatin oluyor. Tanistigin konustugun insanlar hep ortadirek zekalar hep orta giyim kusam zevkte orta konusma seviyesi orta entellektuellite sifira yakin. Son derece kalitesiz bir hayat.. Ama bankada bir suru para... Anlami yokkk

24 yildir amerikadayim ben iyi yasayan gormedim burada. Iyi yasami yukarida tariff ettim. Helikopter de alsan jette alsan hayat kalitesi yukselmiyor bu ulkede.

Turkiye de bunun tam tersi. Maasin 8 bin liradan 12 bin liraya ciktimi yanindaki insanlar bile degisir. Baglantilar tanidiklar para vermeden halledebilecegin isler, sirf tanidik olmasi sayesinde tanisabilecegin insanlar, ortamlar kesifler maceralar.

Sayfa 417/1013 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •