Sayfa 59/505 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 465 - 472 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Eöbnc Yazıyı Oku
    Katarlılardan gelecek paranın kafeine etkisi olur mu, biste ayak uydurması dışında ?
    Kuracakları şirketlerin yazılımlarını yapsak yeter😁

2. Böyle zamanlarda borsada fırsatlar çoğalır bugün bir baktım 1 garan 1 kfein olmuş 92 de esitlenmis..biraz trampa yaptım kfeinde maliyet düşürme adına.endeks yukselicekse garan lokomotiftir.YTD

3. GÜNLÜK pasta

4.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku

GÜNLÜK pasta
    Bu pastayla nasıl 4 düşüyor ortak

5. Bugun bistte cakilma olmasaydı 6.15 üzeri bir kapanış bekliyordum.ama herzamanki gibi endeksin onunde koştu hissemiz..endeks düşer kfein de daha hızlı düşerse 5 altında hiç düşünmem ekleme yaparım.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Eöbnc Yazıyı Oku
    Bu pastayla nasıl 4 düşüyor ortak
    Dostum benimde aklım almıyor pala çok yerden işlem yapıyor.bugun 6 'nin aşağısı bence tuzakti.yarin göreceğiz ne yapmak istediğini.YTD

7.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Bugun bistte cakilma olmasaydı 6.15 üzeri bir kapanış bekliyordum.ama herzamanki gibi endeksin onunde koştu hissemiz..endeks düşer kfein de daha hızlı düşerse 5 altında hiç düşünmem ekleme yaparım.YTD
    Bende kurşun kalmadı ne var ne yok yüklendim artık belli süre yine hareketsiz bekleyecem.

8.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Dostum benimde aklım almıyor pala çok yerden işlem yapıyor.bugun 6 'nin aşağısı bence tuzakti.yarin göreceğiz ne yapmak istediğini.YTD
    Boşluk bırakmayı sevmiyor sanırım da fazla saldı bu sefer. Önceki çıkışta 5.98 -6.03 boşluk vardı 6.40 civarından döndü nokta atışı 5.98 i aldı. Bu sefer de öyledir diye umuyorum.

Sayfa 59/505 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •