Sayfa 58/506 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 4044 madde; 457 - 464 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Bunlar güzel şeyler tabiki.bugunde yazdım kasaya bol para girdi.yani un yağ şeker var helva ustasi lazım diye.2005 'den buyana küresel bazda birşeyleri yok��küresel oyuncu olamamislar bu seferde bu olmadıktan sonra yazilimda şirket olarak dev olamazsınız.ha gayret diyoruz.
    2005 yılında şirket 8 kişiyle başladı bu işe! asıl büyüme 2015 yılında başladı.Yani daha bebek.inşallah bekleneni verecektir.Büyüme hızı çok iyi gidiyor.Yazılımcı olarak kendini uluslararası şirketlere kabul ettirmiş bir şirket her zaman iyidir.

2. kafein diğer şirketlerden logo dgtae farkları nedir mali yapısı olarak karşılaştırırsak

teknik olarak ne durumda grafik atabılırmısınız

4.  Alıntı Originally Posted by istat Yazıyı Oku
    kafein diğer şirketlerden logo dgtae farkları nedir mali yapısı olarak karşılaştırırsak
    bire bir ben incelemedim ama paraanalizin raporundan şöyle bir ifade var.

http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...ok-ucuz-24173/

(Bu link tıklandığında rapor görünmüyor ...ama sayfa 53 te paylaştığım link tıklandığında girilip okunabiliyor...zaten o raporun çoğunu topiğe yapıştırmıştım.)

Değerleme bazında, Kafein Yazılımın BIST te işlem gören yazılım şirketlerine F/K bazında %66 iskonto, defter değeri bazında %59 iskontosu bulunmaktadır.
    Son düzenleme : keko; 15-08-2018 saat: 11:10.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Sn. Keko yapmış olduğunuz bilgilendirmeler için kendi adıma çok teşekkür ederim.
    Zahmetsiz bir şekilde şirketi tanımamıza ve projelerini ile beklentilerini öğrenmeme yardımcı oldunuz
    Teşekkürler......

6.  Alıntı Originally Posted by Faith54 Yazıyı Oku
    Sn. Keko yapmış olduğunuz bilgilendirmeler için kendi adıma çok teşekkür ederim.
    Zahmetsiz bir şekilde şirketi tanımamıza ve projelerini ile beklentilerini öğrenmeme yardımcı oldunuz
    Teşekkürler......
    bir şey değil dostum...biz ky lar birbirimizle yardımlaşmamız lazım...bu topiğin de amacı budur...bilgi paylaştıkça artıyor...topikte geçmişte de bilgi paylaşanlara ben de teşekür ediyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. piyasayı iyi okumak lazımmış

8. Katarlılardan gelecek paranın kafeine etkisi olur mu, biste ayak uydurması dışında ?

Sayfa 58/506 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •