Sayfa 209/319 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 2552 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

Evet konsolide bilanço geldi. Altı aylıktaki doviz kurlarına göre 49.199,419 zarar açıkladı ve özsemayemiz 96 milyona eridi. Aktifimiz 1.426,609,750 pasifimiz ise 1.330,057,555 buda gösteriyorki 119. 350 olan şirket sermayemizinde altına inmiştir. Kısa vadeli dönen varlıklarla kısa vadeli borçlarımızın farkıda 190 milyona ulaşmiştır yani işletme sermaye açıgı baş göstermektedir. Bu nokta pik noktası olabilir şöyleki dokuz aylıktakı kur rakamları malumunuz bunu dikkate aldıgımızda özsemaye erime hızı ve işletme sermayesi açıgımız dahada kötü bir hal alacagı bunun da şirketimiz faaliyetlerinin öngörülemez bir seviyeye gelecegınden bana göre bu tabloyla şirket yetkilileri için kırılma noktasıdır. Yapılacak bellidir ya borçlar uzun vadeli bir refinansmanla vadelendirilip işletme sermayesi açığı kapatılacak yada yabancı bir yatırımcı yada gruba satılmasıdır. Bedelli sermaye artırmak sorunu çözmeyecektir çünkü bu borç yüküyle elde edilen faliyet karıyla dönmesi imkansızdır. Saygılarımla.

2.  Alıntı Originally Posted by salimyuna Yazıyı Oku
    Bende öyle biliyorum, % 10 ciddi bir oran sayılır.. galiba tesla ortaklarından..
    Döçe banktaki mallar bu fona ait demekki. Takas adeti birebir tutuyor. Ayrıca aşağıda genel ortaklık yapısı mevcut.
    Yarın zor bir gün olacak

3.  Alıntı Originally Posted by petrolium Yazıyı Oku
    Döçe banktaki mallar bu fona ait demekki. Takas adeti birebir tutuyor. Ayrıca aşağıda genel ortaklık yapısı mevcut.
    Yarın zor bir gün olacak
    patronun bu durumu bilmemesi imkansız.Şimdi beynimde farklı ve hin senaryolar kuruyorum.Yabancı bir ortaklık anlaşmalı bir şekilde geliyor. veya.. akıllı bir kişi, fon her neyse bu duruma kayıtsız kalmadı.Patron tv de değerim 1,5 milyar dolar diyecek ve bu kadar borçla keyifli keyifli uçağı ile dünyayı gezecek.Biz şirketin borcunu düşüneceğiz, kötü rüyalar göreceğiz, patron son derece keyifli olacak...bu adam çok zeki beyler çokkk.. ancak final yakında..

4. 10 dakikada bir işlem görüyor. Alım-satım kademeleri aşağıdaki gibi. Bir halt yok.

5. Hala topluyor şerfsiz aşağı vurup topluyor.Neresine dokacaksa bu kadar malı.0,98 e çıkınca satışla baskıladı.Şimdi sattığından fazlasını aldı.Ak portföy 17,29 oldu oranı.

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Grafiğimiz HURGZ grafiğine benziyor. Satış filan yaparlarsa aynısı olması temennisiyle

7. 1-10 ağustos tepede alım satım yapanlar. Faka basanlar

8. Bu Akbank portfoy saklama kimdir nedir ? Neden sadece RYSAS ve RYGYO ağırlıklı ?

Sayfa 209/319 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •