Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by TRON Yazýyý Oku
    Bence sihirli rakam 6
    Dolar gerçekten Ýyi direniyor.
    Karamsar havanýn için bence kýsa vadede dolar da 5 li kalýcý rakamlar þart. YTD
    Sizin yaþ biraz genç galiba, 90 lý yýllarý yaþayanlar bilir.Dolar ayný son 15 yýldaki emlak fiyatý gibiydi.Hep yukarý asla geri adým atýp orada stabilizasyon olmazdý.O iþ 2000 ila 2014 arasýnda yaþandý bitti saygýsýzca ))))))))))))

2.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Sizin yaþ biraz genç galiba, 90 lý yýllarý yaþayanlar bilir.Dolar ayný son 15 yýldaki emlak fiyatý gibiydi.Hep yukarý asla geri adým atýp orada stabilizasyon olmazdý.O iþ 2000 ila 2014 arasýnda yaþandý bitti saygýsýzca ))))))))))))
    O yýllardaki bankalarýn durumu ile
    Þimdiki bankalarýn durumu
    Sizce ayný mý?
    Açýða iþlem eskiden serbestti. Ssadecd Bir bono ile 20-30 repo ve ters repo iþlemi yapýlýyordu.
    Hükümete bu parayý daha yüksek faize satýyorlardý.
    Þimdi ise tam tersi.
    Hükümet parayý swift yapma. Varsa ihtiyacýn ben vereyim diyor.
    YAZDIÐIM YORUMLAR KÝÞÝSEL DÜÞÜNCE VE FÝKÝRLERÝMÝ ÝFADE EDER.
    KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.

Alýntý Originally Posted by TRON Yazýyý Oku
    O yýllardaki bankalarýn durumu ile
    Þimdiki bankalarýn durumu
    Sizce ayný mý?
    Açýða iþlem eskiden serbestti. Ssadecd Bir bono ile 20-30 repo ve ters repo iþlemi yapýlýyordu.
    Hükümete bu parayý daha yüksek faize satýyorlardý.
    Þimdi ise tam tersi.
    Hükümet parayý swift yapma. Varsa ihtiyacýn ben vereyim diyor.
    E londradan dolar alýyor bankalar.Yarýn bankalar ver bakalým bana 10 milyar dolar dese misal nerden verecek hükümet.

Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    E londradan dolar alýyor bankalar.Yarýn bankalar ver bakalým bana 10 milyar dolar dese misal nerden verecek hükümet.
    Bu swap denen mekanizma benim anladýðým Bankalarýn döviz yükümlülüklerini ve risklerini kontrol etmeye yarýyormuþ gibi düþünüyorum..Adama bu kapý kapanýrsa adam MB dan bunu talep edecek veya piyasadan....Ýþin teknikdetayýný bilen bankacý vb meslek sahibi varsa bizi bir aydýnlatsýn derim....Eðer benim düþündüðüm gibiyse Bankalar piyasada ciddidöviz alýcýsý olurlar !!!

Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Bu swap denen mekanizma benim anladýðým Bankalarýn döviz yükümlülüklerini ve risklerini kontrol etmeye yarýyormuþ gibi düþünüyorum..Adama bu kapý kapanýrsa adam MB dan bunu talep edecek veya piyasadan....Ýþin teknikdetayýný bilen bankacý vb meslek sahibi varsa bizi bir aydýnlatsýn derim....Eðer benim düþündüðüm gibiyse Bankalar piyasada ciddidöviz alýcýsý olurlar !!!
    Aynen hocam ben de onu düþündüm,e merkez bunu kaç gün karþýlayabilir.Net rezervi ne kadar ki.Adam akþam konuyu her anlatmaya çalýþtýðýnda lafý aðzýna týkadý hem barýþ hem ýþýk ökte,çok lazýmmýþ gibi uyduruk katar iþini soktu araya barýþ,adam anlatýyordu halbuki.Bloombergin yatacak yeri yok,hep katakulli iþi

Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    bir altta menüde
    makro ekonomi baþlýðý altýnda 'dowes' topiði
    orda önemle 'inti' Bey'in yazýlarýný okumanýzý tavsiye ederim
    tarafsýz yorumsuz

Alýntý Originally Posted by Moruk Yazýyý Oku
    bir altta menüde
    makro ekonomi baþlýðý altýnda 'dowes' topiði
    orda önemle 'inti' Bey'in yazýlarýný okumanýzý tavsiye ederim
    tarafsýz yorumsuz
    Hocam orayý okuruz da þu son yazdýklarýmýz da saçmaladýk mý ,yoksa gözlem doðru mu mekanizma böyle mi iþliyor.

Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Hocam orayý okuruz da þu son yazdýklarýmýz da saçmaladýk mý ,yoksa gözlem doðru mu mekanizma böyle mi iþliyor.
    orada yazdýðý gibi
    tabi iþlediðinde
    darboðaza girdiðinde ise
    nasýl iþliyor
    o topik bana göre daha uzman
    onlar cevaplasýn
    yanýltýcý bilgi olmasýn
    ben anladýðýmý yorumladým bir üstte yani son yazdýðýmda

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý