Sayfa 167/1024 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by hakem Yazıyı Oku
    evet haklısınız o adama müdür denmez dürün,dürüm,dünür falan demek lazım.yalnız bir yerde bir şey okudum poaş davası hala devam ediyormuş.orda yargılanıyormuş.doğan holding ve bu dürünün davası nedense hala demoklesin kılıcı gibi devam ediyormuş.tüh demoklesin kılıcı alakasız oldu ama idare edin artık işte.
    E ozaman dolarda iseniz ve satmadıysanız taşımaya devam 2023'e doğru bir kriz gene çıkarılmaya çalışılır o zaman satarsınız

Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    e ozaman dolarda iseniz ve satmadıysanız taşımaya devam 2023'e doğru bir kriz gene çıkarılmaya çalışılır o zaman satarsınız
    Altındayım hocam hayırlısı.Altında da bir şekil olacak diye bekliyorum.İlginç zamanlar geliyor.Emlak işini tutturdum çok uzun süredir uzak durdum emlaktan ,çok iyi oldu.Belki bu da tutar,tutmazsa da can sağlığı.Bizimki hiç önemli değil bu furyada işsiz kalanlar borcu olanlar işletmesi olanların yanında bizim para yarıya düşse ne olacak hiç bir önemi yok.Allah zor durumda kalanlara yardım etsin,zor işler bunlar.

E ozaman dolarda iseniz ve satmadıysanız taşımaya devam 2023'e doğru bir kriz gene çıkarılmaya çalışılır o zaman satarsınız
    Ha siz dünyada gidişat krize doğru değil,bizde suni bir şeyler yapılmaya çalışılıyor diye düşünüyorsunuz sanırım,kimbilir belki de öyledir de ben tamamen aksini düşünüyorum.Global bir dalga geliyor herkesi çarpacak.

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Altındayım hocam hayırlısı.Altında da bir şekil olacak diye bekliyorum.İlginç zamanlar geliyor.Emlak işini tutturdum çok uzun süredir uzak durdum emlaktan ,çok iyi oldu.Belki bu da tutar,tutmazsa da can sağlığı.Bizimki hiç önemli değil bu furyada işsiz kalanlar borcu olanlar işletmesi olanların yanında bizim para yarıya düşse ne olacak hiç bir önemi yok.Allah zor durumda kalanlara yardım etsin,zor işler bunlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=LqQrha7-C0o

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by hakem Yazıyı Oku
    ha siz dünyada gidişat krize doğru değil,bizde suni bir şeyler yapılmaya çalışılıyor diye düşünüyorsunuz sanırım,kimbilir belki de öyledir de ben tamamen aksini düşünüyorum.global bir dalga geliyor herkesi çarpacak.
    Ben durumun güllük gülistanlık olmadığını biliyorum,yaş*****nsa bir operasyon olduğunu düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Ben durumun güllük gülistanlık olmadığını biliyorum,yaş*****nsa bir operasyon olduğunu düşünüyorum
    Hemfikirim hocam.
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Anlamlı bir video teşekkürler hocam,konsepte de uyuyor )))))))

8. Bu kış soğuk geçecek derken şuanda gelen turizm gelirlerinin etkisiyle mi söylüyorsunuz baska sebepler nedir?

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 167/1024 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •