valla onu bunu bilmem bazılarının elinde patlar 800 kağıdı benden söylemesi .. burda tatava yaptıgına bakmayın maliyetine gelse satıp kaçacak adamlar kağıt pazrlaması yapıyor. bunlarda haysiyet filan yok, işleri güçleri adam tokatlamak..

faizler olmuş bilmem kaç puan , bu fiyatlarla yıllarca şişen göstergelerin rahatlayabilmesi için sektörün tepkisi beklenmeli. yeni yatırım yapacak arkadaşlar dikkatli olsun , piyasayı takip etsin en başta..

burda okuduğunuz şeyleri araştırıp inceleyin. kağıt pazarlayan ellerindeki malı iteleyip kaçmak için fırast kollayanlara kanmayın.


bakın konuyu açıp millete hedef hayalleri satanlar kağıdın arz olmasından sonra nasıl ortadan kaybolmuş bir daha neden yazmamış iyi araştırın. şuan boş boş konuşanlarda muhtemelen bunların fake hesapları.

yıllarca yaptıgınız birikimleri bu tarz kişilerin sattığı hayallere kanarak heba etmeyin. iyi araştırın inceleyin kararınızı kendiniz verin.

oturmayacaksanız zaten 2 kere düşünün , bu evlerde yaşamak isteyen kişilere sözüm yok onlar için fiyat ne olmuş pek mühim değil.

dikkatli olun ..