Sayfa 422/1013 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ulkede yasayan benim ama ahkam kesen sensin.

JonDowes baya bilgili bir arkadas ama unutma herkes hata yapar

JonDowes arkadasimiz teknik olarak ABD nin istedigi kadar para basabilecegini ic borc dis borc diye bir sey olmadigini cunku butun borclarinin basabilecegi para cinsinden oldugunu soyluyor. E buda dogru

Ama madem ABD istedigi kadar para basabilir o zaman neden habire butce kisintisindan bahsediyorlar. Neden hukumete eleman alinmiyor yillardan beri? Neden subvansiyonlar taker teker kesiliyor?

Cunku paralari yok. Butce acigi JonDowes un dedigi gibi para basilarak SONSUZA KADAR kapatilamaz!!!! (Son cumleyi 10 kere oku)

Universitelere gelince. ABD de butun okullar kotudur demedik. Ama egitim sektoru paragoz bir system olmus. Isleri gucleri para. Daha oncede defalarca yazdik ilk 30 okul haric dedik. Ama genelde egitim seviyesi cokus icinde hem universite hemde ilkogretimde.
    komiklik yapıyorsun, ahkam kesmeye devam ediyorsun.

bilmediğin konuda forumu meşgul etme.

daha once ciddi ciddi %99 u süprüntüdür dedin abd deki universitelerin. ayrıca yıllardır da "abd çok borçlu, batacak" diyorsun. iki düşüncende yanlış. ama israr ediyorsun, garip bir psikoloji var sende.

biraz ara ver bu işlere, araştır.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    son cumle cok sacma

olmayan insani benmi yaraticam

kocaman ulke burasi. Oysa sen Istanbul da yasiyorsun 89 milyon insanin en zekileri en zenginleri orada bulursun tabi

ben koca ulkede nereden nasil?
    Nasıl yok? Koskoca Amerika'da kendini geliştirmiş, entelektüel, birden çok yabancı dil bilen, sanata, bilime, müziğe vs meraklı hiç mi insan yok?

Yani siz bunları yediniz bitirdiniz de kendinize denk kimseyi bulamadınız mı oralarda? İstanbul'a mı kaçmışlar hep?

3. BU TRUMP OLMASA İŞLER KESAT DOLARCILAR İÇİN.

Yine ortalığı karıştıracağa benziyor.

Son dakika haberi… ABD’den ikinci saldırı sinyali

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/s...nyali-1785567/

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    Amerikalı Coni,

Benim kızım Microsof'ta çalışıyor. 4 yıllık mezun Aldığı maaş 12000 dolar.

Bu maaşı adama TR de sittin seni vermezler.

TR harika, ABD berbat gibi ayakların kokuyor. Yemezler.
    cok fakir bir aileden gelen kiz icin iyi para

zaten turkiyeden gelen fakirler amerikada cok mutlu

cunku o parayi hayatta Turkiyede goremezler

evine buzdolabi aliyor mikrodalga aliyor hayatinda ilk defa arabasi oluyor dukkana gidip giysi alabiliyor bravo ona

ama ben fakir degilim

amerika bana paradan baska bir sey veremiyor sorun burada. Ben abd de para harcayacak yer bulamiyorum. Hersey olaganustu kalitesiz burada en cokta insanlar

hele o dogu anadolunun koylerinden gelenler o kadar mutlularki anlatamam sende gel

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Türkiye deki hayatı yaşamak için çin de en az 23000 dolar kazanman lazım.Çin de ancak dolar milyarderi rahat yaşar diycem ama onlar da korkudan pek rahat değildir))

İsviçre falan deseniz tamam da.Adamlar doğa,göl orman herşey var.Çin amerika..
    Cin de niye yasayayim.

Dogu orasi.

Bu bir firma
    Teknolojik bir firma.
    Bizde boyle bir yer var mi ?

Dogu bati 3 cu 4 cu viteste.

Biz.

?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Adama ayaklarının kokusundan vurmanız hoş olmamış sn Sermo. Düşmanıma yapmam

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    Türkiye deki hayatı yaşamak için çin de en az 23000 dolar kazanman lazım.Çin de ancak dolar milyarderi rahat yaşar diycem ama onlar da korkudan pek rahat değildir))

İsviçre falan deseniz tamam da.Adamlar doğa,göl orman herşey var.Çin amerika..
    ilginc

ben laf anlatamiyorum galiba

altinda Mercedes in en son model jeep I var gittin dagin basina piknik yaptin

sessiz sakin insanlik yok ortada

belki karsina 80-90 yasinda hiking yapan yasli amerikalilar cikacak o kadar

bumu senin hayattan beklentin?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Nasıl yok? Koskoca Amerika'da kendini geliştirmiş, entelektüel, birden çok yabancı dil bilen, sanata, bilime, müziğe vs meraklı hiç mi insan yok?

Yani siz bunları yediniz bitirdiniz de kendinize denk kimseyi bulamadınız mı oralarda? İstanbul'a mı kaçmışlar hep?
    butun zeki basarili egiitmli Turkler istanbulda

ama amerikada 500 sehire dagilmis bunlar

anladinmi yoksa ruscada yazayim mi?

Sayfa 422/1013 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •