Tüm forumdaşların bayramı mübarek olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm forumdaşların bayramı mübarek olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Arçelik son haftalarda güzel bir dip oluşumu içinde...ayrıca ilk5 alıcı bariz güçlü gözüküyor...şu an portföyümdeki hisselerden en güçlü duranı.
Diğer güçlü duran ve takip etmeye değer gözüken de egeseramik...bu iki hisse portföyümün son 2-3 haftada öne çıkan hisseleri.
İnceleyip olumlu/olumsuz yorumlarınız paylaşırsanız sevinirim (genel bir hisse analizi değil de son 2-3 haftalık görünüm açısından değerlendirme bekliyorum).
Bir müşteri olarak paylaşayım. Arçelikten ürün satın aldım. Satış sonrası servis ve müşteri hizmetleri berbat.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Ben de mutfak Ankastre ve buzdolabını değiştim geçen ay..Ankastre Arcelik, Buzdolabi Vestel...önceden de bu iki markadan ürünlerim vardı.
Arcelik servis ve satış sonrası destekte 1 numara bence...ürün işi biraz şans ama, bazen gelir seni bulur şanssızlıklar ( davlumbazda bir parçada sorun çıktı...yedek parça sıkıntısı olduğu için ürün değişecek..geldi beni buldu mesela)
Bende Arçelik hem ürünlerinin hem servisinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Mümkün olan yerlerde mutlaka yerli ürünleri tercih ederim. Bunun dışında hisse gerçekten güzel alım fırsatları veriyor bence ederinin altında olan bir kağıt. Temettüsü yeterli olmadığı için benim potansiyel hisselerim listesinde yer almıyor.
Ben de temettü yatırımını daha mantıklı buluyorum. Sn steed bu açıdan hangi hisseler size güven veriyor. Merak ettim de...[emoji2]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu anda elimde olan hisseler AYGAZ EGEEN EREGL SODA PETKM TTRAK ancak ilk etapta Aygaz sonrasında belki Ttrak hisselerinden çıkıp Hekts eklemeyi planlıyorum. Herhangi bir tavsiye değildir kendimce belirlediğim kriterlere göre seçimimdir. Bunların dışında potansiyel alım için bir listem var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri