Alýntý Originally Posted by akçakoca Yazýyý Oku
o inanç meselesidir konuyu dini boyuta almaya gerek yok asrýn lideri onu der ama sana dikta edemez bunu konuþmuyorum TÜRK milletiyiz bundan bahsediyorum seninde fýrsatýn olsa kendi inanç yapýndan dem vurabilirsin benim anlatmak deðinmek sormak istediðim ULU ÖNDER þuurunda olmayýp laf kalabalýðý yapanlara ATA'nýn milli olarak benimsemediði bir konuyu sizler nasýl benimsiyorsunuz anlamýyorum abd parasýna bakmam alabilirsem bilimine fenine bakarým.yahu üç kuruþ parasýyla prim yaptýðýný sanan yada ekonomisini koruduðuna inanan geleceðini kaybettiðinin farkýnda olmadan yaþayanlara birþeyler soruyorum neyse sormuyorum dolarlarýnýzla ne yaparsanýz yapýn anti dövizciyim ULU ÖNDER'le döviz ayný paragrafta olursa yine konuþurum.ikisini ayný anda savunmak tarih boyunca örtüþmeyecektir.gelin ATATÜRK'ün bize emanetlerinden biri olan TL'mizle yola devam edin kendinizi gösterin batmazsýnýz yahu deneyin.
Liranýn deðeri ülke ekonomisinin iyi veye kötü yönetildiði ile ilgilidir.Bundan baþka anlamlar çýkarma..
Demek ki ekonomi kötü yönetilmiþ açýk vermiþ ki lira da o açýðý kapatmak için düþüyor.
Bu ülkenin parasý yine lira olacak döviz veya altýn para ile de zaten deðiþtirilemez çünkü rekabetçi olmaz.
"Ýbrahim Milleti" denilmesi de sandýðýn gibi bir inanç meselesi deðildir.
"Türk Milleti" "Ýbrahim Milleti"nin veya "Adem Milleti"nin bir parçasýdýr dense de sorun yok ama Türk adýný söyletmemek için "Türk Milleti" sansürleniyor.