Mustafa Sönmez
@mustfsnmz
·
1 h
Çaresizliğe bakın:
Firmalar kampanya yapacak ama biliyorlar ki güven yok. araya bakanı sokuyorlar. Ne işi var bakanlığın orada?
Kim ne yapsın %10 indirimi?
Hiçbir cazibesi yok.
Aynı parayla dolar alsam,1 yılda acayip kâr ederim diye düşünür duruma soktular insanları.
Stok erimez
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
[QUOTE=watcher46;2571922]Bence de ortalama emekli maaşı 1000 ila 2000 lira arası bir rakam zaten.Benim devlet memurluğum da vardı,sonra özelde çalıştım son 3.5 yıl özelde çalıştığımdan işçi emeklisi oldum.Hepsi toplandı ,emekli maaşı hesaplanırken 2008 öncesi sonrası farklı hesaplar yapıldı ,maaş son zamla bahse konu rakama yakın.Benim bildiğim emekli aylıkları her geçen yıl azalacak,zaten 65 den önce emeklilik yok, ben 50 yaşında emekli olabildim.Prim günü dolduğu halde 3 yıl bekledim emekli olabilmek için.Giderek emeklilik de zorlaşacak zaten.Ben yeni çalışma hayatına başlıyan gençlere cidden çok üzülüyorum,çok vahşi bir düzende yaşayacaklar maalesef.
Gece söylediğim c nin 1 i...şu an c nin 5 indeyiz..bitiyor kısa kaldı..çok ilginç bir bardı..tersyüz olabilir dikkat
Ulan şimdiye kadar Dolar tutmuş olup YAMYAM betoncuların SON YEM operasyonu için Dolar bozup UCUZ diye enayi fiyatından beton alacak keriz olursa gülerim gülerim bunlara gülerim. Bu yeme atlayıp hem Dolardan olacaklar hemde ellerinde tapusu olmayan, belkide bankalara ipotekli sözde betonların sahibi olduklarını sanacaklar. Kazıklandıklarını anlayınca da ciyak ciyak bağırıp bu foruma gelir vatan millet Sakarya edebiyatı yaparak Dolarcı bizlere çemkirirler
Öyle demeyin, tam altın al-sat yapmanın zamanı. Bir dolarcı olarak son kalan TL ile target fx üzerinden bir aydır gram altın al-sat yapıyorum, yok böyle bir kar. Son yaptığım işlemde 230'dan aldıklarımı 266'dan sattım; 228'den tekrar alıp, sabah 240'dan sattım. Bu işlemi dolar ile kesinlikle yapamam, çünkü doları bozmaya elim varmaz. Ferhan Şensoy'un "çok tuhaf soruşturma" oyununda geçen diyalogdaki gibi "dolar bu ne zaman bozsan yazık!"![]()
Yer İmleri