Altýncýlar kusura bakmasýn DOLAR bazýnda zararda ama PUL para ile kýyaslama yaptýðýmýzda ne alýrsan al yine kardasýn durumunda oluyor. Tl de kalmada ne alýrsan al hatta Bulgar Levasý bile alsan yine karda olacaktýn.
Altýncýlar kusura bakmasýn DOLAR bazýnda zararda ama PUL para ile kýyaslama yaptýðýmýzda ne alýrsan al yine kardasýn durumunda oluyor. Tl de kalmada ne alýrsan al hatta Bulgar Levasý bile alsan yine karda olacaktýn.
Yok yok hocam sýkýntý yok altýndan gayet memnunum .Þu son pazartesi 2.63 den gaza gelip dalmasaydým daha da memnun olurdum da bu gidiþle o rakamý yakalamamýz bir iki hafta iþi))))))) Ben 2 nedenle gram altýna güveniyorum.Birincisi zaten dolarla hesaplanýyor.Ýkincisi onsdaki düþüþ sona geldi gibi önümüzdeki bir iki yýlda onsda bir dönüþ olursa altýn yatýrýmý çok mantýklý olmuþ olur hayýrlýsý artýk.Dolarýn faizi onstaki artýþla kompanze olacak bence .NOT Gram altýn alýyorum ,onsla gram altýn ayný falan diyenler lütfen beni yormayýp eski tartýþmalarý okusunlar
)))))
Beton beton girsin beton dedikçe kimse hesap kitap yapmasýn o faizler %30 olursa belki Dolar 6 Tl lerde çýpalanýr aþaðýsý zaten tüm ciðerci kedilerinin donunu satýp Dolara hucum edeceði seviye olur.
cari açýk aylýk ~5 milyar dolar
Bütçe açýk.!!!!
bankalarýn içi boþaltýlmýþ.!!!!
Borç bataðýnda Real sektör.!!!
450 milyar dolar dýþarýya borç
4-5 aylýk cari açýðý finansa edecek
Merkez Bankasý rezervleri.!!
%30-40 50 faiz falan kesmez.!!!
Sadece pansuman etkisi yapar.!!
6 tl yi býrak 10 tl ye bile çýpalayamazlar.!!
Güçleri yetmez.!!
Hukuðun guguk olduðu yere kimse yatýrým yapmaz.!!
Boþunamý yazýyoruz.!!
Hiperpower enflasyon.!!
Hiperpower stagflasyon.!!
Kaos tüm HIZIYLA otobanda..!!
![]()
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Öyle demeyin, tam altýn al-sat yapmanýn zamaný. Bir dolarcý olarak son kalan TL ile target fx üzerinden bir aydýr gram altýn al-sat yapýyorum, yok böyle bir kar. Son yaptýðým iþlemde 230'dan aldýklarýmý 266'dan sattým; 228'den tekrar alýp, sabah 240'dan sattým. Bu iþlemi dolar ile kesinlikle yapamam, çünkü dolarý bozmaya elim varmaz. Ferhan Þensoy'un "çok tuhaf soruþturma" oyununda geçen diyalogdaki gibi "dolar bu ne zaman bozsan yazýk!"![]()
Yer Ýmleri