Sayfa 392/1024 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

İş bankasında Tl mevduat tutan diğer bankalarda tutanlara göre kusura bakmasın ama bir kat daha fazla enayilik yapıyor Atatürk`ün bankası ayağına çok sağlamız diye milleti çoğu bankadan %4-5 az faiz verip düdüklüyorlar. Üstüne üstlük genel müdür daha 2 gün önce yalakalık,goygoyculuk yapıp Dolarda çöküş yakındır gibisinden bir demeç verdi. Yalakalık yapacaklarına önce oraya buraya verdikleri tahsili çoktan şüpheli hale gelmiş kredileri nasıl geri alacağız üzerine çalışsınlar onlara güvenip para yatırmış mudilerinin haklarını korusunlar

umutabi ben asıl neden çekiniyorum biliyomusun, tamam muhabbet güzelde birileri ikide bir Dolar artık güvenli değil falan diyo ya hani..

aklıma sonra hep ırak, libya falan geliyo ya işte, evhammı yapıyorum sence... Allah verede amerikayla danışıklı dövüştür yoksa cidden sıkıntı...

3. Bak tam tasarruf lafı geçiyor, yine bana bir gülme geliyor. İçinizi ferah tutun, vergilerimiz boşa gitmiyor! Bakalım dünya lideri olmamızı istemeyenler Cumhurbaşkanlığı'nın yeni köşkünü görünce bu sefer ne diyecekler?
    Murat Muratoğlu

https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...liyor-2594899/

https://twitter.com/gazetesozcu/stat...07748832841729

Altıncılar kusura bakmasın DOLAR bazında zararda ama PUL para ile kıyaslama yaptığımızda ne alırsan al yine kardasın durumunda oluyor. Tl de kalmada ne alırsan al hatta Bulgar Levası bile alsan yine karda olacaktın.

Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    umutabi ben asıl neden çekiniyorum biliyomusun, tamam muhabbet güzelde birileri ikide bir Dolar artık güvenli değil falan diyo ya hani..

aklıma sonra hep ırak, libya falan geliyo ya işte, evhammı yapıyorum sence... Allah verede amerikayla danışıklı dövüştür yoksa cidden sıkıntı...
    Umalım, elimizden başka da bir şey gelmiyor maalesef.

Tl faizleri kısa sürede %30 gibi bir yerlere gelmeden ( o da en kısa sürede yoksa belli bir zamandan sonra o faizler bile Dolara hucumu engelleyemez) Dolarda yükseliş kaçınılmaz.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Altıncılar kusura bakmasın DOLAR bazında zararda ama PUL para ile kıyaslama yaptığımızda ne alırsan al yine kardasın durumunda oluyor. Tl de kalmada ne alırsan al hatta Bulgar Levası bile alsan yine karda olacaktın.
    Yok yok hocam sıkıntı yok altından gayet memnunum .Şu son pazartesi 2.63 den gaza gelip dalmasaydım daha da memnun olurdum da bu gidişle o rakamı yakalamamız bir iki hafta işi))))))) Ben 2 nedenle gram altına güveniyorum.Birincisi zaten dolarla hesaplanıyor.İkincisi onsdaki düşüş sona geldi gibi önümüzdeki bir iki yılda onsda bir dönüş olursa altın yatırımı çok mantıklı olmuş olur hayırlısı artık.Doların faizi onstaki artışla kompanze olacak bence .NOT Gram altın alıyorum ,onsla gram altın aynı falan diyenler lütfen beni yormayıp eski tartışmaları okusunlar )))))

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yok yok hocam sıkıntı yok altından gayet memnunum .Şu son pazartesi 2.63 den gaza gelip dalmasaydım daha da memnun olurdum da bu gidişle o rakamı yakalamamız bir iki hafta işi))))))) Ben 2 nedenle gram altına güveniyorum.Birincisi zaten dolarla hesaplanıyor.İkincisi onsdaki düşüş sona geldi gibi önümüzdeki bir iki yılda onsda bir dönüş olursa altın yatırımı çok mantıklı olmuş olur hayırlısı artık.Doların faizi onstaki artışla kompanze olacak bence .NOT Gram altın alıyorum ,onsla gram altın aynı falan diyenler lütfen beni yormayıp eski tartışmaları okusunlar )))))
    Benim görüşüm aynı, Dolarda faiz artışı varken Altın Dolar bazında değerlenmez. Ortodoks politikalar bunu söyler ben bu görüşe hala inanıyorum ama iş dönüp dolaşıp Tl dışında ne tutarsan tut olunca Altın olmuş o olmuş bu olmuş fark etmez her koşulda karlı olunuyor.

Sayfa 392/1024 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •