Bende bu kasıntıyı şuna bağlıyorum; Bucim başlığı müdavimleri iyi bilir burası kalabalık olduğunda kamyon çekmez.. son 1 aydır malum çok çok yeni ortaklar aramızda.. mesaj alındı sanırım..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bu kasıntıyı şuna bağlıyorum; Bucim başlığı müdavimleri iyi bilir burası kalabalık olduğunda kamyon çekmez.. son 1 aydır malum çok çok yeni ortaklar aramızda.. mesaj alındı sanırım..
Merhabalar
Referandum öncesi ve referandumu sonrası hareketler hakkında bir yorum yapabilecek arkadaş varmıdır?
Çünki elimde bulunan kağıt miktarından daha fazla miktarda bir alış yapacağım
Bunu yaparken ortalamamı olabildiğince düşürmek için düşükten almak istiyorum
Önümüzde bir referandum olmasa çoktan almıştım ama o hareketleri kestiremiyorum şuan
Biliyorum ki daha sonrasında ced raporu çıkacak ve İstenilen rakamlara yaklaşacağız Ama kısa vadede karar veremedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öncesi ve sonrası nın önemi yok. Her türlü ucuz. Paran ve vaktin varsa arkana yaslan derim
borsa sabır işidir
[emoji106][emoji108][emoji106][emoji108] atlar sonra bir akilli kelam duydum. Ağzına sağlık kardeş. Yeni nesil hep yatır batır derdinde [emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa elbet sabır işidir.Ama acaba yalnızca aldığın senedin çıkmasını sabırla beklemek mi?
Yoksa senet düştü mü ucuz diye atlamadan sabırla bekleyip nereden alacağını iyice hesap etmek mi?
Borsada 3-5 yıl senet alıp satan kardeşim çoğu kez borsayı kavradığını zannedebilir.Şahsen 25 yıldır borsada her dakika olan ve iktisatçı olan şahsım hala dünyanın hatasını yapabiliyorum.Bazen tam anlamıyla "sazan" olabiliyorum.
Bizim gibi küçük yatırımcılar aslında her an senette olmamalı.Bizler şayet para kazanacaksak borsa geberdiği zaman geleceğiz.Şöyle ayağımızla geberip gebermediğine emin olmak için dürteceğiz.Emin olduktan sonra senedi iyice inceleyerek alacağız.
Aksi halde dikkat edin her senet alışımızda senet mutlaka geri gidiyor.Ve bizler her zaman sitemle speke küfrediyoruz.İşte bunu kırmanın yolu alırken sabırlı olmaktır.
Evet geçen gün alırken epey sabırlı davranmışım 2014 ten bu yana beklemişim hatta sopa ile dürttüm. Öldüğünü anladım şimdi tam sırası kanımca
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri